HDMI üzerinden ses gelmeme sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Makbery

Hectopat
Daha fazla  
HDMİ Kablosu ile bilgisayarımı televizyona bağladım. Önce her şey normaldi ayarlardan televizyonu varsayılan aygıt yaptım ses vardı kullandım, yaklaşık 10 gün evde değildim geldiğimde bilgisayarı ve televizyonu açtım televizyondan ses gelmiyordu. Ses ayarlarına girdim televizyonu varsayılan aygıt yaptım televizyonu kontrol ettim televizyonda sıkıntı yok normal uydu da ses var ama HDMI'a geçince bilgisayarın sesi gelmiyor fakat bilgisayarın hoparlöründen geliyor ses yardımcı olun lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ alttaki ses ikonuna sağ tık -> Kayıttan yürütme aygıtları deyip varsayılan aygıtı kontrol eder misiniz?

Adsız.png

Sağ alttaki ses ikonuna sağ tık -> Kayıttan yürütme aygıtları deyip varsayılan aygıtı kontrol eder misiniz?

Eki Görüntüle 98462

Kardeş, doğru düzgün oku. Varsayılan aygıt yaptım dedim ya.

Farklı bir kablo ile dener misiniz? Nvidia denetim masasından varsayılan ayarlara geri çekin kartınızı. Veya sürücüyü baştan kurun ve "Temiz kurulum" seçeneğini seçin.

Farklı bir kablo ile de denedim ve ses sürücüsüyle bir alakası olduğunu sanmıyorum.

HDMI üzerinden ses alamama ile ilgili sorun yaşıyorsunuz ve sürücü kaynaklı olduğunu sanmıyorsunuz. Size önerilen yöntemleri uygulamadığınız gibi yardım edenleri fırçalıyorsunuz. Recep abinin bir lafı vardı, çok hoşuma gitmişti. Yanlış hatırlamıyorsam, "Sizin amacınız yardım almak değil, yardım edeni fırçalamak."
Önerilen çözüm yöntemini deneyip dilinize hakim olduğunuzda tekrar yardım isteyiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı