HDMI veya DP to VGA dönüştürücü önerisi

Makaleler
10
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RX 570 Pulse ITX model ekran kartım var, Display Port ve HDMI girişi var. Elimde de monitör olarak kullandığım bir televizyon var. TV'de sadece HDMI ve VGA girişi var ancak HDMI portu çalışmıyor. Ne PlayStation'dan, ne kasamdan ne de laptoptan görüntü alamadım HDMI portunu kullanarak. Bu yüzden dönüştürücüye ihtiyacım var. HDMI to VGA da olur Display Port to VGA da olur, hangisi daha iyi olursa artık, bilgim yok. TV olduğu için hoparlörü var, kullanmak istiyorum. Ses aktarabilen dönüştürücüler de var sanırım. Varsa onlardan önerirseniz daha iyi olur. Bütçe olarak ne kadar ayırmam gerek bilmiyorum. Genel olarak 50-100 TL'yi geçmezse iyi olur ama görüntü kalitesinden de ödün vermek istemiyorum. Teşekkür ederim.

Peki hocalarım bu modeller arasında görüntü kalitesi olarak fark olur mu? Baktığımızda 20 TL'ye de var 120 TL'ye de. Aralarında ses aktarabilme dışında fark yok mu? Veya bu attığınız iki model arasında fark yok mu? Bir kere almışken iyi bir tane almak istiyorum. Şu an kullandığım titreme yapıyor çoğu zaman, hoş olmuyor.

Hocam bu ürüne bakabilirsiniz? USB beslemesiyle görüntü ve sesi güzel aktarır.
HDMI to VGA kablo çevirici dönüştürücü ses uydu receiver PS3 PS4 119, 80 TL yerine 59, 90 TL.
.

Peki hocalarım bu modeller arasında görüntü kalitesi olarak fark olur mu? Baktığımızda 20 TL'ye de var 120 TL'ye de. Aralarında ses aktarabilme dışında fark yok mu? Veya bu attığınız iki model arasında fark yok mu? Bir kere almışken iyi bir tane almak istiyorum. Şu an kullandığım titreme yapıyor çoğu zaman, hoş olmuyor.
Fena bir marka değil ortalama olduğunu düşünüyorum. İş görecektir, S-Lınk bu konuda iyi galiba. Ama Dark almanız da sorun yaşatmaz, titreme ve görüntü vermeme sorunu olabilir. Lakin kalitesiz değil o kadar.

Bu dönüştürücüyü bir yılı aşkın süredir kullanıyorum. Memnunum bana bir sorun yaşatmadı, öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı