HDMI veya DP to VGA dönüştürücü önerisi

O zamazingo Dijital sinyali analog sinyal yapıyor. Güzel bir zamazingo :)

Dijital to Analog için aktif dönüştürücü lazım.
Aktif dönüştürücü olup olmadığı ürün bilgisinde yazıyor değil mi? Yazmıyorsa pasiftir herhalde. :)

Zamazingo önemli.

Şimdi hocalarım, sonuç olarak fazladan güç bağlantısı olmasının gözümü boyaması ve 60 TL gibi fiyatı sebebiyle @yener999 hocamın attığı ürünü alacağım gibi 🙂 Peki bunun 100 TL civarına satılan S-Link'ten görüntü kalitesi olarak aşağı kalır yanı olur mu? Fiyat farkının sebebi Vatan'ın bizi sevmesi mi?

Bahsettiğim ürünler:

@stevesm1221 ben bu kişiye bir konuda bir sorunu çözmek için aldırmıştım. Aldığı ve memnun kaldığı model 50-60 civarı idi yanlış hatırlamıyorsam.

Bir o da yazsın bak istersen hocam.

Şimdi hocalarım, sonuç olarak fazladan güç bağlantısı olmasının gözümü boyaması ve 60 TL gibi fiyatı sebebiyle @yener999 hocamın attığı ürünü alacağım gibi 🙂 peki bunun 100 TL civarına satılan s-link'ten görüntü kalitesi olarak aşağı kalır yanı olur mu? Fiyat farkının sebebi Vatan'ın bizi sevmesi mi?

Bahsettiğim ürünler:

Şimdi hocalarım, sonuç olarak fazladan güç bağlantısı olmasının gözümü boyaması ve 60 TL gibi fiyatı sebebiyle @yener999 hocamın attığı ürünü alacağım gibi 🙂 peki bunun 100 TL civarına satılan s-link'ten görüntü kalitesi olarak aşağı kalır yanı olur mu? Fiyat farkının sebebi Vatan'ın bizi sevmesi mi?

Bahsettiğim ürünler:

Hocam ben fark olacağını düşünüyorum. S-link te bunun gibi beslemeli. Ben Xbox 360 ile kullanmıştım gayet iyiydi.

Daha iyisini daha ucuza buldum 🙂

S-Link HVS13'ü alıyorum o zaman.
Ürün elime ulaştı. Çok net şekilde görüntü kalitesi üstünlüğü var benim kullandığıma kıyasla. Vaktini ayıran herkese teşekkür ederim, verdiğim paraya kesinlikle değdi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı