HDMI veya DVI-D Çıkışı VGA'ya Çevirme

Caglar95

Kilopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Merhaba. Topladığım sistemde nasıl bir hata yaptıysam dikkatsizlikle monitörü VGA girişli almışım. Bugün şöyle bir aparat aldım fakat görüntü vermedi, sanırım dijitalden analoğa çevirecek bir cihaz gerekiyor. Özet olarak alttaki gördüğünüz aparata boşa para verdim sanırım.
dvi-to-vga-241e-15d-beyaz-hadron-hd-4233__0418637788505018.jpg

Asıl soruya gelecek olursak, aşağıdaki gibi bir kablo alırsam bu çözüm olur mu? Yoksa yine sinyali değiştirmediği için görüntü alamaz mıyım? Yardım ve önerilerinizi bekliyorum bu sorun gerçekten sinirimi bozmaya başladı.
Teşekkürler.

1512592653899798801.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
LG monitör buyrun.

Maalesef o da mevcut değil. Buyrun monitör linkte belirttiğim model.
Dostum bu monitörle sen CS, LoL gibi online oyunlar oynuyorsan sıkıntı çekersin. Fiyatı iyi fakat eski baya, 21,5" bir de. Ben filmciyim, bir de hikayeli oyun oynarım dersen, bu fiyata en iyisi şu monitör; LG 22MK430H-B 21.5" 75Hz 5ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD Fiyatı bu hani. Biraz bütçeni artıracaksın. He abi ben yükseltmem dersen de onu al ama eski haberin olsun. Ben olsam linktekini alırım hem Free-sync özelliği var hem IPS, hem de tüm portlar var. Ayrıca 75 Hz ve 24". Bu fiyata en iyi monitörlerden biri. TN ve VA panel olan tüm monitörlerden neredeyse daha iyi renk paleti sunuyor. Benden bu kadar kardeşim, iyi kullanımlar.

HDMI to VGA aktif bir çevirici alırsanız sorununuz çözülür. Ben bir süre bu şekilde kullanmıştım. Benim kullandığım ürün bu. Görüntüde hafif bir kalite düşüşü yaşarsınız ama önemli derecede olmaz. Bunun yanında ufak bir gecikme de yaratıyor ama CS:GO gibi rekabetçi oyunlarda bile sorun yaşamamıştım.
Keşke alırken dikkat etseydin dostum. Bu çeviricili adaptör işini görecektir.
Hdmı To Vga + Ses Çevirici Adaptör Kablo
Çok teşekkür ediyorum. Son olarak bir sorum olucak sizlere, markası önemli midir, fark eder mi? Oturduğum yerde birkaç satan yer var sanırım araştırdım şimdi ama markalar S-Link vs. bu durum önemli midir?
Dostum bu monitörle sen CS, LoL gibi online oyunlar oynuyorsan sıkıntı çekersin. Fiyatı iyi fakat eski baya, 21,5" bir de. Ben filmciyim, bir de hikayeli oyun oynarım dersen, bu fiyata en iyisi şu monitör; LG 22MK430H-B 21.5" 75Hz 5ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD Fiyatı bu hani. Biraz bütçeni artıracaksın. He abi ben yükseltmem dersen de onu al ama eski haberin olsun. Ben olsam linktekini alırım hem Free-sync özelliği var hem IPS, hem de tüm portlar var. Ayrıca 75 Hz ve 24". Bu fiyata en iyi monitörlerden biri. TN ve VA panel olan tüm monitörlerden neredeyse daha iyi renk paleti sunuyor. Benden bu kadar kardeşim, iyi kullanımlar.
Monitörü çoktan aldım, iade yapılabilir durumda ama kargo ücreti aradaki monitör farkı ücreti vs derken bana +300 TL kadar masraf olucak. Sanırım şimdilik adaptör kullanıcam. Ve bana lazım olacağı en önemli oyun PUBG aslında rahatsız edici bir görüntü kalitesi olmazsa mecbur idare edicez :) Hatamızın sonucu artık napalım.

S-Link alabilirsiniz, iyi bir markadır. Çok kalitesiz ürünlere bakmayın ama ortalama fiyatlar belli. Çok ucuz bir şey almazsanız, sorunsuz kullanırsınız.
Teşekkür ediyorum. Umarım görüntü kalitesi konusunda sıkıntı çekmem. Araştırıp yorumları okudukça korktum olaydan artık, sistemi boşa dizdim iğrenç bir görüntü alacağım hissine kapılmaya başladım :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı