ÖmerKutluTR
Hectopat
Arkadaşlar yeni nesil HDMI ile 144 Hz almak mümkünmüş. Display ile almak mı yoksa yeni nesil HDMI kablosuyla almak mı?
Tırnaksızı var mesela INCA marka.Her ne kadar 144Hz için genellikle DisplayPort tercih edilse de, keşke HDMI portunun önceki sürümlerinde de bu destek olsa. Zira DP çok zor çıkartılıyor veya takılıyor. Yanlışlıkla monitörümü kıracaktım sırf bu yüzden.
Hocam açıkçası başka marka kablo almakla hiç uğraşmadım çünkü hali hazırda monitörümün kendi kablosu var. Ama önerinizi değerlendireceğim, teşekkürler.Tırnaksızı var mesela INCA marka.
Kesinlikle hak veriyorum. Zaten monitör ile gelen yıllarca gidiyor. Fakat benimki bozulmuştu mecburi almak zorunda kaldım. Vatandan aldım bunu, önerebilirim.Hocam açıkçası başka marka kablo almakla hiç uğraşmadım çünkü hali hazırda monitörümün kendi kablosu var. Ama önerinizi değerlendireceğim, teşekkürler.
Tamamdır hocam. Inca kabloları da listeme koydum, bakmak için. Teşekkürler tekrardanKesinlikle hak veriyorum. Zaten monitör ile gelen yıllarca gidiyor. Fakat benimki bozulmuştu mecburi almak zorunda kaldım. Vatandan aldım bunu, önerebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.