HDR FPS düşürür mü?

Sorum bu monitörümde HDR özelliği var. Ve bu özellik çok güzel renkler elde etmemi sağlıyor. HDR özelliği FPS düşürür mü?
Düşürmez. Monitörle yapılan hiçbir ayar FPS ne arttırır ne de düşürür. 240Hz monitör alsam FPS artar mı, diye soru soranlara gelsin bu mesaj.
 
Çok az düşürebilir, muhtemelen hissetmezsiniz bile. Aldığınız görüntü karşısında devede kulak kalır bu düşüş, bence takmayın.

Düşürmez. Monitörle yapılan hiçbir ayar FPS ne arttırır ne de düşürür. 240Hz monitör alsam FPS artar mı, diye soru soranlara gelsin bu mesaj.
HDR ekran kartı ile doğrudan bağlantılı yanlız.

Bu videoyu inceleyebilirsiniz;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Günümüz ekran kartlarında fark videodakinden daha az olacaktır diye tahmin ediyorum.
 
Son düzenleme:
HDR FPS düşürmez lakin kullandığın DP sürümüne ya da hdm kablo sürümü e göre lag yapar var sa monitör de fake HDR çok da iyi ve hızlı dır monitör e göre adı değişebilir, HDR efekti olabilir HDR efekti için Windows'dan HDR'yi kapatmak, monitörden açmak gerekir, DP kablosun da Windows'dan açılır oyun içinden açılmaz açılırsa aşırı beyazlık meydana gelir DP de Windows hatası bazı hdm altın kaplamali 1.4 sürümlerinde hem Windows hem de oyun içinden açılır bunlar monitör e göre değişiklik gösterebilir. 2.1 hdm de de aynı Windows açılır oyun içinden açılmaz kablo kalitelisine göre görüntü de farklılıklar olabilir elindeki kablo, sürüm ve kullanılan bakır optic kablo monitör un VA ya da, IPS olmasina göre kontras, parlaklık, beyaz dengesi değişecektir.
HDR her oyun da destek lenmez bazı oyunlarda olur, desteklenmeyen oyunlar da Windows HDR sayfasın da alt da kaydır ma çubuğu bulunmak ta bu kullanılarak HDR olmayan oyun karda biraz daha düzgün görüntülenebilir. İsteğe göre ayarlanır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı