HDR verimliliği yüksek 4K monitör önerisi

TheCan3

Picopat
Daha fazla  
4080 Super 7800x3d'li sistemim var, 4K monitör önerebilecek var mı? HDR verimliliği yüksek uzun kullanımda sorun yaşamayacak bir model olmalı. Eğer günlük uzun kullanımda sorun oluşturmayan OLED monitör varsa onu da önerebilirsiniz. Bir de yılbaşı indirimleri ne zaman başlar bilgisi olan var mı?😂

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam bu monitörlerde günlük uzun kullanımlarda sorun oluşuyor mu? Çoğu oled monitörde 2 saatte 1 koruma devreye girdiğini duydum. Benim tüm günüm pc başında geçiyor neredeyse.
Birde 144'den fazla HZ değeri aslında benim için gereksiz olur çünkü hikayeli oyunlar oynuyorum genelde, onlardada bu fps'i alamam zaten.

Hocam bu monitörlerde günlük uzun kullanımlarda sorun oluşuyor mu? Çoğu OLED monitörde 2 saatte 1 koruma devreye girdiğini duydum. Benim tüm günüm PC başında geçiyor neredeyse.
Bir de 144'ten fazla Hz değeri aslında benim için gereksiz olur çünkü hikayeli oyunlar oynuyorum genelde, onlardada bu FPS'i alamam zaten.

Bu monitörlerde özel soğutma sistemi bulunuyor. Günlük kullanımda sürekli aynı ekran kalmazsa hiçbir sorun yaşamazsınız. Eğer kaliteli OLED istiyorsnaız piyasada daha iyileri çok çok az var bütçe yetiyorsa alın geçin V-Sync açarsınız yırtılma olmaz.

Bu monitörlerde özel soğutma sistemi bulunuyor. Günlük kullanımda sürekli aynı ekran kalmazsa hiçbir sorun yaşamazsınız. Eğer kaliteli OLED istiyorsnaız piyasada daha iyileri çok çok az var bütçe yetiyorsa alın geçin V-Sync açarsınız yırtılma olmaz.
Teşekkürler hocam, olurda bu fiyatlara çıkamama ihtimalime karşı normal 4K monitör önerebilir misiniz hdr verimliliği iyi olan

Hocam aslında sağlam HDR beklememeniz gerek. HDR açınca renkler sapıtır IPS monitörlerde https://www.hepsiburada.com/samsung-ls28bg702epxuf-odyssey-g7-28-inc-uhd-1ms-144hz-hdr400-g-sync-smart-oyun-monitoru-p-HBCV00004IZKP8?magaza=NAXİN&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.58.8
Anladım, peki bu iki monitör arasında tercih yapacak olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim tüm sorularımı cevapladığınız için

Yeni konular

Geri
Yukarı