Haaland9 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #1 Steam topluluktan HOI4 için Türkçe yamaya abone oldum ama oyun içinde yarı Türkçe yarı İngilizce. Çözümü nedir?
Steam topluluktan HOI4 için Türkçe yamaya abone oldum ama oyun içinde yarı Türkçe yarı İngilizce. Çözümü nedir?
recept.karaduman Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 956 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #2 Haaland9 dedi: Steam topluluktan HOI4 için Türkçe yamaya abone oldum ama oyun içinde yarı Türkçe yarı İngilizce. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 1637764 Genişletmek için tıkla... Launcherdan aktif et
Haaland9 dedi: Steam topluluktan HOI4 için Türkçe yamaya abone oldum ama oyun içinde yarı Türkçe yarı İngilizce. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 1637764 Genişletmek için tıkla... Launcherdan aktif et
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 19 Ocak 2023 #3 Yama en son geçen sene güncellendi. Yama güncel değil. Oyun aşırı İngilizce gerektirmiyor. Oynadıkça alışırsınız
Yama en son geçen sene güncellendi. Yama güncel değil. Oyun aşırı İngilizce gerektirmiyor. Oynadıkça alışırsınız
Haaland9 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #4 recept.karaduman dedi: Launcherdan aktif et Genişletmek için tıkla... Başlatıcı ayarında da denedim oyun ayarından da denedim olmuyor. Turbox Sevdalisi dedi: Yama en son geçen sene güncellendi. Yama güncel değil. Oyun aşırı İngilizce gerektirmiyor. Oynadıkça alışırsınız Genişletmek için tıkla... İngilizceyi hiç anlamadığım için kurmak istiyorum zaten.
recept.karaduman dedi: Launcherdan aktif et Genişletmek için tıkla... Başlatıcı ayarında da denedim oyun ayarından da denedim olmuyor. Turbox Sevdalisi dedi: Yama en son geçen sene güncellendi. Yama güncel değil. Oyun aşırı İngilizce gerektirmiyor. Oynadıkça alışırsınız Genişletmek için tıkla... İngilizceyi hiç anlamadığım için kurmak istiyorum zaten.
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 19 Ocak 2023 #5 Steam Workshop::HOI4 - Türkçe Yama steamcommunity.com Bu yama daha güncel. Bunu deneyin.
Haaland9 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #6 Turbox Sevdalisi dedi: Steam Workshop::HOI4 - Türkçe Yama steamcommunity.com Bu yama daha güncel. Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Burada dediğin yamayı seçiyorum kapatıyorum sayfayı geri açınca tiki kalkmış oluyor. Turbox Sevdalisi dedi: Steam Workshop::HOI4 - Türkçe Yama steamcommunity.com Bu yama daha güncel. Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam oldu. Son düzenleme: 19 Ocak 2023
Turbox Sevdalisi dedi: Steam Workshop::HOI4 - Türkçe Yama steamcommunity.com Bu yama daha güncel. Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Burada dediğin yamayı seçiyorum kapatıyorum sayfayı geri açınca tiki kalkmış oluyor. Turbox Sevdalisi dedi: Steam Workshop::HOI4 - Türkçe Yama steamcommunity.com Bu yama daha güncel. Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam oldu.