Heart of ıron IV alınması gereken DLC'ler

Ebubekir Solak

Hectopat
Yer
Belgique-Bruxelles
Merhaba arkadaşlar. HOI 4 almayı düşünüyorum, daha önce hiç oynamadım. Oyunun yorumlarında bazı kişiler DLC'lerini almadan oynamayın falan yazmışlar. Eğer böyle bir şey varsa kesin almam gereken DLC'ler nelerdir acaba? Hepsini almak istemiyorum çünkü 84 liraya geliyor.
(Başlıktaki küçük ı hatası için kusura bakmayın :D)

Genişleme olanların hepsi alınmalı bence. Geri kalan müzik skin paketleri pekte bir etkisi yok bana göre.

Screenshot_1.png

Hearts of Iron 4 için en önemlileri bunlar. Oyun yapısını tamamı ile değiştiriyor diyebilirim.

Battle for Bosporus 9,25 TL idi sanırım. Ben onu tavsiye ediyorum. Ayrıca La Resistance var fakat fiyatı oyunun normal fiyatından biraz daha pahalı, karar sizin.

Eğer paran var ise hepsini al derim ama bir tane DLC alacaksan ya La Resistance ya da Bosporus olsun.

Eğer paran var ise hepsini al derim ama bir tane DLC alacaksan ya La Resistance ya da Bosporus olsun.
Waking the Tiger daha önce alınmalı.
Merhaba arkadaşlar. HOI 4 almayı düşünüyorum, daha önce hiç oynamadım. Oyunun yorumlarında bazı kişiler DLC'lerini almadan oynamayın falan yazmışlar. Eğer böyle bir şey varsa kesin almam gereken DLC'ler nelerdir acaba? Hepsini almak istemiyorum çünkü 84 liraya geliyor.
Oyunu öğrenmeden almayın derim.

Jahrein tavsiyesi: Başında expansion yazan her şeyi al.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı