Grav1TY Decapat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 161 22 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar oyuna daha yeni başladım, haritada bir yere yakınlaştırma veya uzaklaştırma hangi tuşla yapılıyor bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar oyuna daha yeni başladım, haritada bir yere yakınlaştırma veya uzaklaştırma hangi tuşla yapılıyor bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 22 Ağustos 2019 #2 Bilgisayarım öldüğü için çoktan beri oynamıyorum galiba iki yanağın ortasında ki tekerleklerle ileri geri yapıyordun. Artı 0 Eksi
Bilgisayarım öldüğü için çoktan beri oynamıyorum galiba iki yanağın ortasında ki tekerleklerle ileri geri yapıyordun.
KS KS Grav1TY Decapat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 161 22 Ağustos 2019 #3 KırAtlıLiberal dedi: Bilgisayarım öldüğü için çoktan beri oynamıyorum galiba iki yanağın ortasında ki tekerleklerle ileri geri yapıyordun. Genişletmek için tıkla... Olmadı. :/ Artı 0 Eksi
KırAtlıLiberal dedi: Bilgisayarım öldüğü için çoktan beri oynamıyorum galiba iki yanağın ortasında ki tekerleklerle ileri geri yapıyordun. Genişletmek için tıkla... Olmadı. :/
Murphysic Decapat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2019 #4 KırAtlıLiberal dedi: Bilgisayarım öldüğü için çoktan beri oynamıyorum galiba iki yanağın ortasında ki tekerleklerle ileri geri yapıyordun. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 40 saate yakın aktif olarak oynadığım bir oyun. Mause tekerleği ile yapmaktayım. Mause'da bir bozukluk vs. olabilir mi acaba ? Artı 0 Eksi
KırAtlıLiberal dedi: Bilgisayarım öldüğü için çoktan beri oynamıyorum galiba iki yanağın ortasında ki tekerleklerle ileri geri yapıyordun. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 40 saate yakın aktif olarak oynadığım bir oyun. Mause tekerleği ile yapmaktayım. Mause'da bir bozukluk vs. olabilir mi acaba ?
KS KS Grav1TY Decapat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 161 18 Ekim 2019 #5 Murphysic dedi: Yaklaşık 40 saate yakın aktif olarak oynadığım bir oyun. Mause tekerleği ile yapmaktayım. Mause'da bir bozukluk vs. olabilir mi acaba ? Genişletmek için tıkla... Unutmuşum yazmayı, evet sorun mouse'daymış. Yeni mouse'a geçince problem kalmadı. Artı 0 Eksi
Murphysic dedi: Yaklaşık 40 saate yakın aktif olarak oynadığım bir oyun. Mause tekerleği ile yapmaktayım. Mause'da bir bozukluk vs. olabilir mi acaba ? Genişletmek için tıkla... Unutmuşum yazmayı, evet sorun mouse'daymış. Yeni mouse'a geçince problem kalmadı.
porgola Decapat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Şubat 2021 #6 peki başka bir yakınlaştırma yolu varmı mousem bozuk ve bu sıralar alıcak durumum da yok Artı 0 Eksi