7 Temmuz 2022 Mesaj: 7 Birçok kişi biliyordur fakat ek program indirmeden nasıl yapılacağını anlattım, umarım anlaşılır olmuştur. Videolu anlatım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Steam Workshop::HOI4 - Türkçe Yama steamcommunity.com Buradan mod eklenmiş mi gördükten sonra. Ve oynanış setleri kısmından da aktif edip oyuna giriyoruz. Ve yama hazır. Genişletmek için tıkla...
Birçok kişi biliyordur fakat ek program indirmeden nasıl yapılacağını anlattım, umarım anlaşılır olmuştur. Videolu anlatım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Steam Workshop::HOI4 - Türkçe Yama steamcommunity.com Buradan mod eklenmiş mi gördükten sonra. Ve oynanış setleri kısmından da aktif edip oyuna giriyoruz. Ve yama hazır.
İronfist Kilopat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 71 Makaleler 1 28 Ağustos 2022 #2 dostum oyunu gamepass ten aldım yamayı Google dan mi indirmem gerekiyor?
KS KS Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2022 #3 İronfist dedi: Dostum oyunu Game Pass'ten aldım yamayı Google'dan mi indirmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Game Pass'te mod harici yama kurmak çok zor.
İronfist dedi: Dostum oyunu Game Pass'ten aldım yamayı Google'dan mi indirmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Game Pass'te mod harici yama kurmak çok zor.
İronfist Kilopat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 71 Makaleler 1 28 Ağustos 2022 #4 Liberte Sergen dedi: Game Pass'te mod harici yama kurmak çok zor. Genişletmek için tıkla... çözdüm sorunu xbox insider hub kurunca oyunun dosyalar kısmına erişebiliyorsun
Liberte Sergen dedi: Game Pass'te mod harici yama kurmak çok zor. Genişletmek için tıkla... çözdüm sorunu xbox insider hub kurunca oyunun dosyalar kısmına erişebiliyorsun
W Wpuet Picopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #5 yamayı kurabildin mi
Fleau Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 251 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2022 #6 İronfist dedi: çözdüm sorunu xbox insider hub kurunca oyunun dosyalar kısmına erişebiliyorsun Genişletmek için tıkla... Hocam yamayı nasıl indirdiniz.
İronfist dedi: çözdüm sorunu xbox insider hub kurunca oyunun dosyalar kısmına erişebiliyorsun Genişletmek için tıkla... Hocam yamayı nasıl indirdiniz.
R Rockstarhayranı Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #7 İronfist dedi: çözdüm sorunu xbox insider hub kurunca oyunun dosyalar kısmına erişebiliyorsun Genişletmek için tıkla... ben indirdim katıldım da ama oyun dosyalarına hala erişemiyorum katıldıktan sonrada yeniden başlattım ama olmadı çözümü varmı
İronfist dedi: çözdüm sorunu xbox insider hub kurunca oyunun dosyalar kısmına erişebiliyorsun Genişletmek için tıkla... ben indirdim katıldım da ama oyun dosyalarına hala erişemiyorum katıldıktan sonrada yeniden başlattım ama olmadı çözümü varmı
T1atar0 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #8 Konu sahibi için sakıncası yoksa, Güncel %100 Yama: Hearts of Iron IV %100 Türkçe Yama