E erne adam Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #1 Ekran kartı RX 5500 XT 4GB İşlemci RYZEN 5 4500 Merhaba, ben bahar indirimlerinden Heavy Rain aldım ve yükledim oyunu açmaya çalıştığımda yükleme ekranında takılıyor ve açılmıyor. Ekrana 1 kere tıkladığım zaman da Heavy Rain cevap vermiyor hatası alıyorum. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2025
Merhaba, ben bahar indirimlerinden Heavy Rain aldım ve yükledim oyunu açmaya çalıştığımda yükleme ekranında takılıyor ve açılmıyor. Ekrana 1 kere tıkladığım zaman da Heavy Rain cevap vermiyor hatası alıyorum. Şimdiden teşekkürler.
St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 735 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #2 Yama sürümü Steam ile uyumlu değil iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Sterling_RED Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 527 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #3 Hocam türkçe yama yüklemişsiniz diye tahmin ediyorum. Oyunun dosyalarını doğrulayıp ve başka yerden tr yama indiriniz. Artı 0 Eksi
Hocam türkçe yama yüklemişsiniz diye tahmin ediyorum. Oyunun dosyalarını doğrulayıp ve başka yerden tr yama indiriniz.