3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 8 Nisan 2022 #11 hasan822emre dedi: Nana verebilir misin bende site kuracağım oyun için? Genişletmek için tıkla... Konuyu kapatmayı unutmuşum maalesef elimde kalmadı. Şu an sadece 1 adet yedek var o da yaklaşık 3 hafta sonra bitecek. İsterseniz iletişim adresi bırakın vereyim.
hasan822emre dedi: Nana verebilir misin bende site kuracağım oyun için? Genişletmek için tıkla... Konuyu kapatmayı unutmuşum maalesef elimde kalmadı. Şu an sadece 1 adet yedek var o da yaklaşık 3 hafta sonra bitecek. İsterseniz iletişim adresi bırakın vereyim.
M MeRaKlIyIm Femtopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #12 aeklink dedi: 2 kişiye cPanel hosting veriyorum. Lazım olanlar yazsın sadece. Genişletmek için tıkla... Bana da lazim yeni server acacagim ve web site açacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2022
aeklink dedi: 2 kişiye cPanel hosting veriyorum. Lazım olanlar yazsın sadece. Genişletmek için tıkla... Bana da lazim yeni server acacagim ve web site açacağım.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 23 Haziran 2022 #13 MeRaKlIyIm dedi: Bana da lazim yeni server acacagim ve web site açacağım. Genişletmek için tıkla... Niye bitmiş çekilişlere mesaj atıyorsunuz.
MeRaKlIyIm dedi: Bana da lazim yeni server acacagim ve web site açacağım. Genişletmek için tıkla... Niye bitmiş çekilişlere mesaj atıyorsunuz.