[Sonlandı] 5 kişiye 200 TL Steam cüzdan kodu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese selam. Katilimin yogun olmasi ve herhangi bir sekilde katilan listesini disariya tasiyamadigimdan dolayi @LastPlayer 'in surada yayinlamis oldugu script'i kullanmaya karar verdim.

Script'in calisma kurali olarak su kelimeler (Katıldım, Katildim, Katılıyorum, Katiliyorum) belirlendiginden dolayi, cekilisi su ana kadar ve bundan sonra belirlenmis kelimeleri kullanmis, ve benim bu basligi actigim tarihten/saatten once kayit olmus, ve mesaj sayisi en az 50 olan kisiler arasinda yapacagim.

Yarin aksam saat 18:00'da bir mesaj atip cekilisi sonlandiracagim, ve bu mesajdan sonra atilan mesajlari cekilise dahil etmeyecegim. Kazananlari da bu basligin altinda bir mesaj ile duyuracagim. Sonrasini (steam arkadas ekleme, cuzdani gonderme..v.s.) bir sekilde hallederiz.

Ne yazik ki bu kurallari sonradan koymak zorunda kaldim, cunku bazi cakal arkadaslar cifte hesap yaratip kazanma pesindeler. O yuzden ne yazik ki kurunun yaninda yas da yanacak, kusura bakmayin.

Ilk attigim mesaji guncelleyemiyorum, insallah bu mesaji hepiniz bir sekilde gorursunuz. Ya da moderasyon ekibinden rica ediyorum, bu mesajimi ilk sayfaya tasiyabilirseniz cok sevinirim.
Ehm ehm. Kurallar burada mevcut.
 
Benim 50 mesajım yok ama 2020'den beri üyeyim ben katılamayacak mıyım?
 
Katılıyorum. Benimde ihtiyacım var. Umarım gerçekten ihtiyacı olanlara çıkar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı