[Sonlandı] 5 kişiye 200 TL Steam cüzdan kodu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Icimden geldi ve 5 kisiye 200TL'lik cuzdan kodu vermek istiyorum. 1 Temmuz cuma aksami saat 6'da randompicker.com uzerinden buraya ismini birakacak 5 kisiye 200TL'lik Steam cuzdani hediye edecegim.

Katilacak herkesten tek beklentim, sizin de bir baskasina bir iyilik (ne sekilde olursa olsun, ister bir yasliyi karsidan karsiya gecirin, ister birisine icten gulumseyerek gunaydin deyin, ister bir kediye/kopege su verin, kisaca pozitif enerjinizi cevrenize yayin, ve yaydiklarinizdan da aynisini yapmalarini rica edin) yapmaniz.

Moderatore not: Bu kadar katilan ismi tek tek yazip kopyalamak benim icin dert olacak. Ayrintili duzenleme > kim cevapladi'dan isimleri gorebiliyorum ama, 1 Temmuz aksami bu isimleri tek bir seferde export edecek bir sistem var mi?


Herkese selam. Katilimin yogun olmasi ve herhangi bir sekilde katilan listesini disariya tasiyamadigimdan dolayi @LastPlayer 'in surada yayinlamis oldugu script'i kullanmaya karar verdim.

Script'in calisma kurali olarak su kelimeler (Katıldım, Katildim, Katılıyorum, Katiliyorum) belirlendiginden dolayi, cekilisi su ana kadar ve bundan sonra belirlenmis kelimeleri kullanmis, ve benim bu basligi actigim tarihten/saatten once kayit olmus, ve mesaj sayisi en az 50 olan kisiler arasinda yapacagim.

Yarin aksam saat 18:00'da bir mesaj atip cekilisi sonlandiracagim, ve bu mesajdan sonra atilan mesajlari cekilise dahil etmeyecegim. Kazananlari da bu basligin altinda bir mesaj ile duyuracagim. Sonrasini (steam arkadas ekleme, cuzdani gonderme..v.s.) bir sekilde hallederiz.

Ne yazik ki bu kurallari sonradan koymak zorunda kaldim, cunku bazi cakal arkadaslar cifte hesap yaratip kazanma pesindeler. O yuzden ne yazik ki kurunun yaninda yas da yanacak, kusura bakmayin.

Ilk attigim mesaji guncelleyemiyorum, insallah bu mesaji hepiniz bir sekilde gorursunuz. Ya da moderasyon ekibinden rica ediyorum, bu mesajimi ilk sayfaya tasiyabilirseniz cok sevinirim.
Katılıyorum
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı