Hediye Gelen Kötü Kokan PS3

Eray Çelik

Kilopat
Katılım
29 Ocak 2014
Mesajlar
1.344
Makaleler
3
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar herkese merhaba, geçen gün bana hediye PS3 geldi. Ancak PS3 odunluk ve kömürlükte oynandığı için cihaz inanılmaz derecede kötü kokuyor ve çalıştığı süre boyunca pis bir koku yayıyor. Bu kötü koku sorununu kökten nasıl çözebilirim? 10-15 dakika oynamam bütün odanın pis kokmasına yetti. Üstüne cihazın içine birkaç tane hamam böceği kaçmış ve ölü durumda. 2 gün önce PS3 tamircisine gittim ve içini açtırdım. Birkaç tane böcek ölüsü temizlememe rağmen içinde kaldı. Çok sevinmiştim PS3 hediye geldiği için, exclusive oyunları oynamak istiyordum ama hediye gelen cihaz affedersiniz leş gibi. Ne yapsam bilmiyorum. Cihaz Super Slim. Resmen cihaza dokunurken midem bulanıyor.
Up.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese merhaba, geçen gün bana hediye PS3 geldi. Ancak PS3 odunluk ve kömürlükte oynandığı için cihaz inanılmaz derecede kötü kokuyor ve çalıştığı süre boyunca pis bir koku yayıyor. Bu kötü koku sorununu kökten nasıl çözebilirim? 10-15 dakika oynamam bütün odanın pis kokmasına yetti. Üstüne cihazın içine birkaç tane hamam böceği kaçmış ve ölü durumda. 2 gün önce PS3 tamircisine gittim ve içini açtırdım. Birkaç tane böcek ölüsü temizlememe rağmen içinde kaldı. Çok sevinmiştim PS3 hediye geldiği için, exclusive oyunları oynamak istiyordum ama hediye gelen cihaz affedersiniz leş gibi. Ne yapsam bilmiyorum. Cihaz super Slim. Resmen cihaza dokunurken midem bulanıyor.
Up.

Temizlettirin hocam kompresörle. Sonra her tarafını silin ya da dış kapağını sabunla yıkayın ama iyice kurulayın cihazı bozabilirsiniz yoksa.
 
Temizlettirin hocam kompresörle. Sonra her tarafını silin ya da dış kapağını sabunla yıkayın ama iyice kurulayın cihazı bozabilirsiniz yoksa.
Hocam kompresör yerine saç kurutma makinesi olur mu ? Kasayı söküp plastik parçaları, kasayı ıslak mendille silsem bir şey olur mu ?
 
Teşekkür ederim hocam, PS3 oynama hevesimiz vardığı kursağımızda kaldı. Böcekli PS3 olur mu ya.
 

Geri
Yukarı