Hocam PS4 şu anda onlarda.O PS4'ü alıp saklardım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam PS4 şu anda onlarda.O PS4'ü alıp saklardım.
Hocam PC üzerinden değiştirme imkanım var mı?PS4'un anasını avradını kırardım alın oynayın derdim okuyunca sinirlendiym yahu tutmayın beni.
Edit: Oyunlar PS4'de yüklü ise PSN hesabını uzaktan şifresini değiştirirdim oynayamazlardı oh mis.
Şu an senin yerinde olacaktım ya kıyameti koparırdım şaka maka ceza yesem bile.
Teşekkürler hocam şu an en mantıklısı bu gibi.Yanlarına gidince PS4'ü ne zaman geri alabileceğinizi sorun. Eğer olay "Bu konsolu zaten biz size verdik."e dönerse o konsola ne kadar yatırım yaptığınızı belirterek tersleyin. Olacak iş değil çünkü.
Bence dünyanın en güzel kazığını yedim.
Teşekkürler hocam şu an en mantıklısı bu gibi.Yanlarına gidince PS4'ü ne zaman geri alabileceğinizi sorun. Eğer olay "Bu konsolu zaten biz size verdik."e dönerse o konsola ne kadar yatırım yaptığınızı belirterek tersleyin. Olacak iş değil çünkü.
Hocam vermeden önce yani bize gelip ps yi benden almadan önce kendi hesabıma ve yan hesaba şifre koydum 4 haneli açabileceklerini düşünmüyorum. başka bir hesaba girerek oynayabiliyorlar mı?Hocam bunları yapın
1-)tatlı dil ile konuşun
Anlamadımı.
2-)ben buna yatırım yaptım oyunlarını aldım yaptırdım
Laftan anlayan yok desene
3-)tersleyin sinirlenin.
Olmadiysa kotu son yaklaşıyor.
4-)PSN hesabının şifresini değiştirin ve PSden çıkış yapın onlar yeni hesap açınca onlara gidin ve PSN'de +18 wallpaper koyun ban yesin hiçbir MP oyun oynayamasınlar
5-)çalın
6-)bildiğin kırın PS4'ü sonra onlar yaptırsın al buyurun bana verdiğiniz gibi deyin.
Hocam PC üzerinden değiştirme imkanım var mı?
Teşekkürler hocam şu an en mantıklısı bu gibi.
Kolu yanımda götürmeyeceğim bugün eğer 1300 TL gibi bi' para verirse bana kolla beraber teslim ederim her şeyi.@gelengecenbudunya yapılan büyük terbiyesizlik. Bozuk cihazı verip senin olsun de. Sonra adam yaptırsın geri işte üstüne bir de kolu işte. Olacak şey değil. Kol falan verme. Ben olsam böyle insanlarla muhatap bile olmam.
Hocam vermeden önce yani bize gelip PS yi benden almadan önce kendi hesabıma ve yan hesaba şifre koydum 4 haneli açabileceklerini düşünmüyorum. Başka bir hesaba girerek oynayabiliyorlar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.