Hediye olarak verilen PS4'üm geri alındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke ps4 nün tamir oldugunu söylemeseydiniz ya da evinize gelip öğrendiyse saklasaydınız.

Hocam PC üzerinden değiştirme imkanım var mı?
Yanlarına gidince PS4'ü ne zaman geri alabileceğinizi sorun. Eğer olay "Bu konsolu zaten biz size verdik."e dönerse o konsola ne kadar yatırım yaptığınızı belirterek tersleyin. Olacak iş değil çünkü.
Teşekkürler hocam şu an en mantıklısı bu gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence dünyanın en güzel kazığını yedim.

Hocam bunları yapın.
1-) Tatlı dil ile konuşun.
Anlamadı mı?
2-) Ben buna yatırım yaptım oyunlarını aldım yaptırdım.
Laftan anlayan yok desene.
3-) Tersleyin sinirlenin.
Olmadiysa kotu son yaklaşıyor.
4-) PSN hesabının şifresini değiştirin ve psden çıkış yapın onlar yeni hesap açınca onlara gidin ve PSN'de +18 wallpaper koyun ban yesin hiçbir MP oyun oynayamasınlar.
5-) Çalın.
6-) Bildiğin kırın PS4'ü sonra onlar yaptırsın al buyurun bana verdiğiniz gibi deyin.

Yanlarına gidince PS4'ü ne zaman geri alabileceğinizi sorun. Eğer olay "Bu konsolu zaten biz size verdik."e dönerse o konsola ne kadar yatırım yaptığınızı belirterek tersleyin. Olacak iş değil çünkü.

@gelengecenbudunya yapılan büyük terbiyesizlik. Bozuk cihazı verip senin olsun de. Sonra adam yaptırsın geri işte üstüne bir de kolu işte. Olacak şey değil. Kol falan verme. Ben olsam böyle insanlarla muhatap bile olmam.

Hocam vermeden önce yani bize gelip ps yi benden almadan önce kendi hesabıma ve yan hesaba şifre koydum 4 haneli açabileceklerini düşünmüyorum. başka bir hesaba girerek oynayabiliyorlar mı?

Hocam PC üzerinden değiştirme imkanım var mı?

Eposta/şifre biliyorsanız evet!

Kolu yanımda götürmeyeceğim bugün eğer 1300 TL gibi bi' para verirse bana kolla beraber teslim ederim her şeyi.

Hocam vermeden önce yani bize gelip PS yi benden almadan önce kendi hesabıma ve yan hesaba şifre koydum 4 haneli açabileceklerini düşünmüyorum. Başka bir hesaba girerek oynayabiliyorlar mı?

Hocam oyunları PSN'den aldıysanız şifreyi uzaktan değiştirdiyseniz ve internet PS4'e bağlı olursa tak oyunlar kitlenir açamazlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…