Hediye olarak verilen PS4'üm geri alındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok büyük bir görgüsüzlük olmuş bu. Ben olsaydım asla vermezdim. Çünkü "şu kadarlığına alacağız, sonra geri veririz" tarzı cümlelerden ümitlememek gerek. Verdiğim okuma kiatpları ya da teknolojik bir alet ya bozuk döndü ya da hiç dönmedi. En yakın arkadaşlarım dışında kimseye Probis'imi bile vermiyorum.

Gittiğiniz zaman net bir şekilde tamir ücretini iste. Tavrını belli et. Ve hesabın şifresini değiştirebiliyor olman lazım değiştir gitsin. Konsolu geri alamazsın ama onlarada yar etme. Vallahi okurken sinirlendim.
2 hesap vardı 2sinede şifre koydum 4 haneli güvenlik şifresi.

2 hesap vardı 2sinede şifre koydum 4 haneli güvenlik şifresi.
Kardeşim sakın koluda götürme. Götürürsen eğer seni engellerim. Kendi namus davam gibi oldu bu olay :D
PS4'ün geri alınmasına laf edip terbiyesizlik diyenler yaptığın masrafı fazla olarak söyle diyorlar, neyin kafası bu? İkisi de yalancılıktır ve ahlaksızlıktır. Ne farkınız kalıyor onlardan?

Buna da katılıyorum. Ne verdiysen onu söyle bence de.

Amel de
Selam arkadaşlar. Şu an aşırı sinirlendim, olayı anlatayım:
Ben bundan 1.5 yıl öncesinde annemin arkadaşında PS 3 ve PS 4 vardı. PS 3 oynuyorlardı ben de bakıyordum. Annesi bana PS4'ü al istersen dedi. PS4 bozuktu onu da söyledi. Neyse ben aldım götürdüm 6 7 ay evde boş durdu. 6-7 ay sonrasında ben play station 4'ü yaptırdım. Üstüne kol bile aldım. Bana sadece PlayStation'u verdi, kol falan yoktu. Neyse yaptırdım, oynuyorum Call of Duty World War 2 ve GTA 5 aldım (toplam 456 TL). Onların dışında ücretsiz oyunlar vardı. 4 ay önce annesi bana gelip, "1 ay çocuklar oynasın bizde sonra geri getireyim olur mu?" Dedi. Ben de tamam dedim. Sonra anneme yazmış, "oğlum bana sormadan neden verdiniz" demiş. Olay burada kopuyor. Asıl sorun 4 ay boyunca oynayamalarıymış bir de: D. Kol yokmuş (kolu vermedim yanında). Bugün misafirliğe gideceğiz ve anneme gene yazmış. " Koluda getirir misiniz". Olur mutfağıda salona katalım mı?

Ben play stationumu almak istiyorum artık sonuçta hediye olarak vermişsin bana neden geri alıyorsun ki?
Cidden şaka gibi ya. Bugün kolu yanımda götürmeyeceğim diyeceğim ya parasını verirsin play Station'un.
İçindeki oyunlar 450 TL + tamir ücreti 300 TL + Dualshock V2 350TL toplam 1100 TL ediyor. Dualshock almaya kalkışsa şu an 650'den aşağı bulamaz.

Siz olsanız böyle bir durumda napardınız?
Okurken çıldırdım git al kolunu .

Yaptığınız masrafları en azından karşılamaları gerekir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı