Hediye olarak verilen PS4'üm geri alındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam fiyatları abartıp şöyle derdim.
"Ben 800 TL oyuna verdim. Kol için 700 TL verdim. Hesapta 200 TL'lik oyun var. Bir de tamir ettirdim 500 TL'ye ya PlayStation'ı verin ya da paramı yaptığınız büyük ayıp." Derdim.
İkisini de vermezlerse evine misafirliğe gidip PlayStation'ı parçalardım.

Kızmayın ama bu tür pahalı bir şeyi hediye gibi kabul etmeniz de bir miktar hatalı bana göre. Şahsen ben kabul etmezdim.

Yatırım yapmışsınız, bahsedin. Siz bana verdiğinizde arızalıydı ve kol yoktu diye belirtin. Üstelik, ben güvenerek oyunlar aldım diye belirtin. Direkt sert girişmeye gerek yok, durduk yere bozuşmayın. Baktınız çok saçmaladılar, o zaman sertleşirsiniz.

Bazı durumlarda dışarıdaki gözler için detaylar belli olmayabiliyor. Bir kol, birkaç oyun tahmin ettiklerinden çok çok daha pahalı olabiliyor. Durumu bilmiyor olabilir dediğim gibi, bu yüzden başta tatlı dille anlatmaya çalışın diyorum.

PS4'ün geri alınmasına laf edip terbiyesizlik diyenler yaptığın masrafı fazla olarak söyle diyorlar, neyin kafası bu? İkisi de yalancılıktır ve ahlaksızlıktır. Ne farkınız kalıyor onlardan?
Katılıyorum, neyse onu söyleyin; yalana gerek yok.

PS 4'ü geri iste eğer vermezlerse paranın fazlasını al eğer onuda vermezlerse üstüne soğuk bir su iç.

Edit : sonucunda ne olacak çok merak ediyorum bende haberdar edin lütfen :/
Soğuk su içmesin.
Diplomasi bitmiş demektir.
Artık yumruklarına buz tedarik etme zamanı gelmiş demektir.

Ben olsam içini açar güzelce bir zarar verirdim (geri dönüşü olamayacak şekilde) sonra PS hesabımın şifresini değiştirirdim, sonra götürürdüm alın oynayın derdim içimde küçük bi psikopat var
Tavsiyem elinizde ise açın içini power tuşunun kablolarını kesin SSD kablosunu kesin vb. sonra şifre değişimi ve teslimat

Bence böyle tavsiyeler vermeyelim zaten yapamaz ps4 şu anda yazdığı kadarı ile komşudaymış. Öfke ile kalkan zarar ile oturur.

Bence böyle tavsiyeler vermeyelim zaten yapamaz ps4 şu anda yazdığı kadarı ile komşudaymış. Öfke ile kalkan zarar ile oturur.
Madem komşu böyle yapacaktı hiç vermeseymiş, konu sahibi arkadaş %100 haklı kusura bakmasın kimse, vermiş madem geri istemek terbiyesizlik olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…