Hediye olarak verilen PS4'üm geri alındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İçini aç ve içinde o harddiski yavşça al ve de ki AAA bozulmuş bu ya zaten önceden de bozuktu demek bu kadar tek çalışıyormuş

Büyükler büyüklüklerini bilsinler sonra bizden saygı beklesinler bence, büyükler diye her şeyi yapmaya hakları yok, evet belli bi yere kadar haklılar ama bu kadarı fazla oluyor.

Hala içini aç, bilmem neyini parçala, bilmem neyini sök diyen var. Bu arkadaşlar konuyu başlatanın yazdığını okumuyor herhalde. Bu arada arkadaşların dediği gibi yaptığın yatırımlardan bahset. Bu durumu anlayacaklarını düşünerek sorununun çözüleceğini düşünüyorum.
Bu arada PS4 öyle ucuz bir şey değil sonuçta. Bana böyle bir hediye verilseydi asla kabul etmezdim.

Hakkını aramak ne zamandan beri büyüklere laf etmek oluyor?

Anne-baba olayı yanlış anlayıp başka şeyler derse olay daha da karmaşıklaşır. Annesi yanında olabilir ama yine @Taner (3T) konuşsun.

Diyelim ki para ya da PS 4 vermediler o zaman ne yapabilir ki?
Polise mi şikayet edecek?
En fazla hesaplara şifre koyar.
Hesaplarda şifre var.

Hocam tek yandığım GTA 5'e yatırdığım para kastığım emek.
Madem komşu böyle yapacaktı hiç vermeseymiş, konu sahibi arkadaş %100 haklı kusura bakmasın kimse, vermiş madem geri istemek terbiyesizlik olur.
Haklısınız hocam.
Sonuç nedir hocam geri alabildiniz mi?
Sadece annemi gönderdim onlara ben gidersem, bir ömrümü hapiste geçiririm. Dedim anneme konuşsun yapsın. Hadi alamadı alsın 1 ay bizde kalsın 1 ay onlarda tabi ben böyle döngüye uymam alırım vermem geldiklerindede fanını bozarım ps'nin zaten aşırı ısınıyor üstüne işlemci yanar go.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…