Hediye olarak verilen PS4'üm geri alındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala içini aç, bilmem neyini parçala, bilmem neyini sök diyen var. Bu arkadaşlar konuyu başlatanın yazdığını okumuyor herhalde. Bu arada arkadaşların dediği gibi yaptığın yatırımlardan bahset. Bu durumu anlayacaklarını düşünerek sorununun çözüleceğini düşünüyorum.
Bu arada PS4 öyle ucuz bir şey değil sonuçta. Bana böyle bir hediye verilseydi asla kabul etmezdim.
Hocam bozuktu "bozuk" "bozuk" "bozuk". el malı diye hediye ettiler yaptırdım. Ben de 6 ay sonra 6 ay seslenen yoktu bana gelmiş kol istiyor. Olur, salonu da mutfağa katalım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesaplarda şifre var.

Hocam tek yandığım GTA 5'e yatırdığım para kastığım emek.

Haklısınız hocam.
Hocam gidin hakkınızı arayın ben olsam gider yüzüne söylerdim, başına çalardım onu, benim çevremdekiler tanır zaten verecekse ya tam verir ya da vermez bu kadar basit, ailenizle konuşun alın hakkınızı, oyun oynamak istiyorlarsa parayla 3 kuruşa 5 köfte yok, paranızı son kuruşuna kadar alın vermezlerse “haram zehir zıkkım olsun” deyin vicdanlarıyla baş başa bırakın.

Harcadığınız +₺1000'ye yanmıyorsunuz yani 🤣
Hocam GTA'daki emeğim emin olun 1000 TL'den daha fazla..

Konsolu isteyin, vermezse şifreyi değiştirin.
Annemi gönderdim sadece bakalım alabilirse iyi olur yoksa bir dahakine ben gidip çekiçle "onetap" atacağım.
Harcadığınız +₺1000'ye yanmıyorsunuz yani 🤣
Hocam GTA'daki emeğim emin olun 1000 TL'den daha fazla..

Konsolu isteyin, vermezse şifreyi değiştirin.
Annemi gönderdim sadece bakalım alabilirse iyi olur yoksa bir dahakine ben gidip çekiçle "onetap" atacağım.

Sadece annemi gönderdim onlara ben gidersem, bir ömrümü hapiste geçiririm.
tabii ben böyle döngüye uymam alırım vermem geldiklerinded e fanını bozarım PS'nin zaten aşırı ısınıyor üstüne işlemci yanar go.
Toksitleşmeye gerek yok. Onlar PS'yi vermeseydi ne oyunlara sahip olacaktın ne de oyunda harcadığın vakitteki zevklere. Bir şekilde sen de bu olaydan faydalanmışsın, vefa borcun var.

Büyük ihtimalle çocuklar annelerine baskı yaptılar ve mallarını geri istediler. Konsola harcadığın parayı teklif ederek bu işten zararsız sıyrılabilirsin. Ama böyle toksit cümlelerle, atarlı ataklarla bir şey elde edemezsin.

Hocam bozuktu "bozuk" "bozuk" "bozuk". el malı diye hediye ettiler yaptırdım. Ben de 6 ay sonra 6 ay seslenen yoktu bana gelmiş kol istiyor. Olur, salonu da mutfağa katalım mı?
Bunu onların yüzüne söylerseniz çok güzel olur, ben öz teyzeme bile yeri gelince lafı söylüyorum, ya yapmayacaksın ya da yaptıktan sonra sonuçlarına katlanacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gidin hakkınızı arayın ben olsam gider yüzüne söylerdim, başına çalardım onu, benim çevremdekiler tanır zaten verecekse ya tam verir ya da vermez bu kadar basit, ailenizle konuşun alın hakkınızı, oyun oynamak istiyorlarsa parayla 3 kuruşa 5 köfte yok, paranızı son kuruşuna kadar alın vermezlerse “haram zehir zıkkım olsun” deyin vicdanlarıyla baş başa bırakın.
Annemin gelmesini bekliyorum PS ile dönerse sevinirim 4 5 aydır elimde ne PS ne de bir şey var.

Toksitleşmeye gerek yok. Onlar PS'yi vermeseydi ne oyunlara sahip olacaktın ne de oyunda harcadığın vakitteki zevklere. Bir şekilde sen de bu olaydan faydalanmışsın, vefa borcun var.

Büyük ihtimalle çocuklar annelerine baskı yaptılar ve mallarını geri istediler. Konsola harcadığın parayı teklif ederek bu işten zararsız sıyrılabilirsin. Ama böyle toksit cümlelerle, atarlı ataklarla bir şey elde edemezsin.
Aynen faydalanmışım 6 aydır yatan PS'yi bir hevesle yaptırıyorum birkaç ay sonra elimden alınıyor.

Aynen faydalanmışım 6 aydır yatan PS'yi bir hevesle yaptırıyorum birkaç ay sonra elimden alınıyor.
1000 TL edecek GTA hesabını de mezardaki dedem yaptı değil mi? Bu kadar zor olmamalı bunu kabul etmek...

Umarım bir daha dönmez sana o mal, fazlasıyla hak ediyorsun bu sonucu. İlk mesajımda daha ılımlı ve senden yana yaklaşmıştım ancak kurduğun cümleler bu fikrimi değiştirdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı