Hediye olarak verilen PS4'üm geri alındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çakma PS4 kolu alın sonra eve gidin, PS4'ü bulana kadar vermeyin ve PS4'ü bulduğunda geri alın. Sonra parasını isteyin.

Çocuk, annesinin PS4'ü izinsiz verdiğini 1.5 yıl sonra mı farkediyor? İlginç. Onu geçtim hocam neden direkt verdiniz ki? 1100 TL masraf etmişsiniz, bari parasını isteseydiniz. Biraz ağır bir durum hem hediyeyi verip geri istiyor hem de kolu da istiyor üstüne. Ben olsam vermezdim, zorla istiyorsa da paramı isterdim. Onu da vermiyor mu? PS4'ü cracklerdim, sonra internete bağlardım cihaz brick olurdu. Ohh, mis. Hadi oynayın bakalım.

Hocam veren kişi hatalı o sana vermiş o artık senin niye alıyor…neyse sonuna kadar siz haklısınız.

Aynen faydalanmışım 6 aydır yatan Ps'yi bir hevesle yaptırıyorum birkaç ay sonra elimden alınıyor.

Hocam bozuktu "bozuk" "bozuk" "bozuk". El Mali diye hediye ettiler yaptırdım bende 6 ay sonra 6 ay seslenen yoktu bana gelmiş kol istiyor olur salonuda mutfağa katalım mı?

Niye bu kadar sinirlisin? Kolu vermezsin olur biter tantana yapmana gerek yok. Zaten paranı vereceklerini düşünüyorum.
He bir de bozarım kırarım falan diyorsun ne kadar saçma bir düşünce. Mal onun ister hediye eder, isterse geri alır. He şimdi şey diyeceksin. Hediye edilmiş şey geriye alınır mı? Tabii ki de hediye geri alınmaz o onun ayıbı yapacak bir şey yok.

hocam 1 ay sonra geri getiririm demişti. Herkesden özür diliyorum benim gerizekalılığım.
aynen hocam çok doğru diyorsunuz (!).

Hocam kırmaya ben bile yeltenmiyorum ama o geri isteyen çocuğuda dövmem demem.

Hocam o zaman onların evine gidip PS4'ü çalıp geri getir dediklerinde gidip çocuğu dövün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…