Hediye olarak verilen PS4'üm geri alındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
Alanya, Antalya
Selam arkadaşlar. Şu an aşırı sinirlendim, olayı anlatayım:
Ben bundan 1.5 yıl öncesinde annemin arkadaşında PS 3 ve PS 4 vardı. PS 3 oynuyorlardı ben de bakıyordum. Annesi bana PS4'ü al istersen dedi. PS4 bozuktu onu da söyledi. Neyse ben aldım götürdüm 6 7 ay evde boş durdu. 6-7 ay sonrasında ben play station 4'ü yaptırdım. Üstüne kol bile aldım. Bana sadece PlayStation'u verdi, kol falan yoktu. Neyse yaptırdım, oynuyorum Call of Duty World War 2 ve GTA 5 aldım (toplam 456 TL). Onların dışında ücretsiz oyunlar vardı. 4 ay önce annesi bana gelip, "1 ay çocuklar oynasın bizde sonra geri getireyim olur mu?" Dedi. Ben de tamam dedim. Sonra anneme yazmış, "oğlum bana sormadan neden verdiniz" demiş. Olay burada kopuyor. Asıl sorun 4 ay boyunca oynayamalarıymış bir de: D. Kol yokmuş (kolu vermedim yanında). Bugün misafirliğe gideceğiz ve anneme gene yazmış. " Kolu da getirir misiniz". Olur mutfağı da salona katalım mı?

Ben play stationumu almak istiyorum artık sonuçta hediye olarak vermişsin bana neden geri alıyorsun ki?
Cidden şaka gibi ya. Bugün kolu yanımda götürmeyeceğim diyeceğim ya parasını verirsin play Station'un.
İçindeki oyunlar 450 TL + tamir ücreti 300 TL + Dualshock V2 350TL toplam 1100 TL ediyor. Dualshock almaya kalkışsa şu an 650'den aşağı bulamaz.

Siz olsanız böyle bir durumda napardınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bundan 1.5 yıl öncesinde annemin arkadaşında PS 3 ve PS 4 vardı. PS 3 oynuyorlardı ben de bakıyordum. Annesi bana PS4'ü al istersen dedi. PS4 bozuktu onu da söyledi. Neyse ben aldım götürdüm 6 7 ay evde boş durdu. 6-7 ay sonrasında ben play station 4'ü yaptırdım. Üstüne kol bile aldım. Bana sadece PlayStation'u verdi, kol falan yoktu. Neyse yaptırdım, oynuyorum Call of Duty World War 2 ve GTA 5 aldım (toplam 456 TL). Onların dışında ücretsiz oyunlar vardı. 4 ay önce annesi bana gelip, "1 ay çocuklar oynasın bizde sonra geri getireyim olur mu?" Dedi. Ben de tamam dedim. Sonra anneme yazmış, "oğlum bana sormadan neden verdiniz" demiş. Olay burada kopuyor. Asıl sorun 4 ay boyunca oynayamalarıymış bir de: D. Kol yokmuş (kolu vermedim yanında). Bugün misafirliğe gideceğiz ve anneme gene yazmış. " Koluda getirir misiniz". Olur mutfağıda salona katalım mı?

Ben play stationumu almak istiyorum artık sonuçta hediye olarak vermişsin bana neden geri alıyorsun ki?
Cidden şaka gibi ya. Bugün kolu yanımda götürmeyeceğim diyeceğim ya parasını verirsin play Station'un.
İçindeki oyunlar 450 TL + tamir ücreti 300 TL + Dualshock V2 350TL toplam 1100 TL ediyor. Dualshock almaya kalkışsa şu an 650'den aşağı bulamaz.

PS4'un anasını avradını kırardım alın oynayın derdim okuyunca sinirlendiym yahu tutmayın beni.
Edit: Oyunlar PS4'de yüklü ise PSN hesabını uzaktan şifresini değiştirirdim oynayamazlardı oh mis.
Şu an senin yerinde olacaktım ya kıyameti koparırdım şaka maka ceza yesem bile.

Ben bundan 1.5 yıl öncesinde annemin arkadaşında PS 3 ve PS 4 vardı. PS 3 oynuyorlardı ben de bakıyordum. Annesi bana PS4'ü al istersen dedi. PS4 bozuktu onuda söyledi. Neyse ben aldım götürdüm 6 7 ay evde boş durdu. 6-7 ay sonrasında ben Play station 4'ü yaptırdım. Üstüne kol bile aldım. Bana sadece Playstationu verdi, kol filan yoktu. Neyse yaptırdım, oynuyorum Call OF Duty World War 2 ve GTA 5 aldım (toplam 456 TL). Onların dışında ücretsiz oyunlar vardı. 4 ay önce annesi bana gelip, "1 ay çocuklar oynasın bizde sonra geri getireyim olur mu?" dedi. Ben de tamam dedim. Sonra anneme yazmış, "oğlum bana sormadan neden verdiniz" demiş.. Olay burda kopuyor. Asıl sorun 4 ay boyunca oynayamalarıymış bide : D. Kol yokmuş (kolu vermedim yanında). Bugün misafirliğe gideceğiz ve anneme gene yazmış. " koluda getirir misiniz". Olur mutfağıda salona katalım mı?.

Ben Play Stationumu almak istiyorum artık sonuçta hediye olarak vermişsin bana neden geri alıyorsun ki?
Cidden şaka gibi ya. Bugün Kolu yanımda götürmeyeceğim diyecem ya parasını verirsin Play station'un
içindeki oyunlar 450 TL + tamir ücreti 300 TL + DualShock v2 350TL toplam 1100 TL ediyor. DualShock almaya kalkışsa şuan 650'den aşağı bulamaz.

Paranızın fazlasını alın. Bu yapılan çok büyük ayıptır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı