Hellcase stoklar hızlı yenileniyor mu?

Makaleler
1
Hellcase deposit için 5 dolar yatırdım. 5 doları 27 dolar yaptım. AWP kılcal damar ve AK-47 anubis lejyonu çıkardım. AWP'yi çektim ama AK-47'de exchange diyor. Sanırsam stok yok. Stoklar ne zaman yenilenir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hellcase deposit için 5 dolar yatırdım. 5 doları 27 dolar yaptım. AWP kılcal damar ve AK-47 anubis lejyonu çıkardım. AWP'yi çektim ama AK-47'de exchange diyor. Sanırsam stok yok. Stoklar ne zaman yenilenir?

Stokların yenilenmesi durumu tamamiyle şans işi. Eğer size exchange şansı veriyorsa yapmanızı öneririm. Aksi takdir de 1 hafta da bekleyebilirsiniz 1 yıl da.

Açıkçası exchange yapmak istemiyorum. Önerdiği skinler güzel değil. Bir süre daha bekleyeceğim.

Envanterinizdeki skinin gelme olasılığı çok düşük ama exchangeler değişiyor gün ve gün takip edip istediğiniz bir skini alabilirsiniz.

Hangi kartla yatırdın bnde katladımda çekcem. Ve Steam'den yabancı kişiler vs yazıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…