Hellcase stoklar ne zaman yenileniyor?

Hellcase'de 245 dolarlık P90 skinim var, exchange ile farklı bir skinle takaslayacağım ancak 245 dolarlık pek de güzel bıçak veya skin yok, çoğunun buff fiyatı çok düşük, sadece falchion Crimson web var buff fiyatı güzel olan ancak onu da ben sevmiyorum. Bir arkadaşım her gün sabah 8'de yeni skinler ekleniyor dedi ancak doğru mu yanlış mı bilmiyorum, stoklara yeni skin ne zaman ekleniyor?

8 de yenilenme gibi bir durum yok mu hocam? Sanırım trade banı olan skinlerin banı saat 8'de bittiği için banı bittikçe yeni skinler ekleniyormuş.

Saat 8'i bekleyip görmek gerekiyor AK-47- Ice Coaled skini için 1-2 gün bekleyip gelmeyince başka skin almıştım o siteden saat 8 ile alakası olduğunu sanmıyorum.

O skini çekmek istiyorsanız bekleyin illahi gelecektir.

Saat 8'i bekleyip görmek gerekiyor AK-47- Ice Coaled skini için 1-2 gün bekleyip gelmeyince başka skin almıştım o siteden saat 8 ile alakası olduğunu sanmıyorum.

O skini çekmek istiyorsanız bekleyin illahi gelecektir.

Anladım, P90'ı çekmek istemiyorum, stokta var mı onu da bilmiyorum. 8'e kadar bekleyip yeni skinler gelmezse Falchion Crimson Web'i alacağım o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı