Hem iş hem oyun için klavye önerisi

Bütçe
3000 - 3500 TL

stanala

Femtopat
Daha fazla  
Epomaker HE75 Tri modelini almayı düşünüyorum. Bütçem en fazla 3000–3500 TL. Hem yazılım hem de oyun için kullanmayı düşünüyorum, iki farklı bilgisayarla (laptop ve kasa) birlikte kullanacağım. Sizce alınır mı? Yoksa daha iyi alternatifler varsa görüşlerinize açığım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MX keys tavsiye edebilirim TKL olan versiyonu 4.000 TL civarındaydı en son Low profile kullanırım derseniz üzerine tanımam.
İş için, özellikle yazılım odaklı çalışanlar için biçilmez bir kaftan şu klavye. Bilek ağrıtmaz, sessiz ve tuş yapısı gereği parmak vs. rahatsız etmez hiçbir şekilde. 3 yıl kullandım bu klavyeyi.

Ama oyun için aynı şeyi söylemek zor.

Öneri olarak MXHOSE X75 modeli güzeldir. Markayı aktif olarak kullanmaktayım, ürünleri ve yazılımı da oldukça başarılı.

MX keys tavsiye edebilirim TKL olan versiyonu 4.000 TL civarındaydı en son Low profile kullanırım derseniz üzerine tanımam.
Hocam onlarda kablosuz bluetooth mantığında bağlantıda yanlış hatırlamıyorsam 125 HZ idi raporlama hızı. Bende de var mekanik olmayan Mx Keys, çok da oyun için diyemem. Yani hikayeli oyunlarda belki ama FPS falan çok sağlıklı değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı