Hem işte çalışıp hem ders çalışarak sınavlarda başarılı olunur mu?

Hem işte çalışıp hem ders çalışarak sınavlarda başarılı olunur mu?

• Oy verenlerin toplamı
    25

watchdogs123p

Kilopat
Yer
İstanbul
Kimimiz bir işte çalışıp, aynı zamanda ders çalışıyor. Kimimiz bir işte çalışmayıp, 7/24 sadece ders çalışıyor. Peki sınavlarda genel olarak başarılı olmak için sadece ders mi çalışmalıyız? Hem işte çalışıp hem sınavlarda başarılı olunabilir mi? Bu durum işe ve kişiye göre değişiyor olabilir mi? Bu sene 2. kez DGS'ye girdim ve ilk kez KPSS'ye gireceğim. KPSS'ye çalışmaya yeni başladım. Güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum dostlarım.

Bende montaj oparatörü olarak çalışıyorum seneye yks ye girmeyi planlıyorum sabah 9 akşam 8 olurmu

Knkm hiç uğraşma ders işiyle gir adam akıllı 10 numara meslekler var ileride 10 nımara para kazandıracak meslekler var atanamayacaksın torpilin olmuyacak falan filan o kadar yılını çöp ediceksin değmez şeyler bunlar ben otomotiv sektöründeyim bu yazdıklarımı cidden iyi oku sanayiye 11 yaşında girdim hayata erken adım attım şuan 16 yaşındayım aylık okulun verdiği ile birlikte 20bin tl den fazla para kazanıyorum 25-30 yaşındaki adamların yapamadığı işleride yapıyorum elhamdulillah 18imde Almanyaya yerleşeceğim dil öğreniyorum oradaki alacağım min maaş şuan gidecek olsam ve 18 olsam 3.000euro 18 olana kadar 3-4k euro arası çalışmayı planlıyorum kendime güzel bir gelecek çizdim 16 yaşımda benden yaşça büyük kişilerin aldığı asgari ücretin fazlasını kazanıyorum herkes okuyacak diye bir şey yok mesleğede odaklanmak lazımdır hiçbir şey için geç değil kendine güzel bir yön çiz senin için yazdım bunu emin ol kendine dikkat et kankam geleceğin inşAşşah güzel olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…