Hem okuyup hem çalışmaya dayanamamak

zeonlin

Decapat
Daha fazla  
Ben hafta içi okula gidiyorum hafta sonu (cumartesi/pazar) ise işe sabah 9'dan akşam 8-9'a kadar çalışıyorum ve artık dayanamıyorum bünyem kaldıramıyor. Sanki okulda vs hep yorgun uykusuz hissediyorum kendimi. Tam yorgunuluğumı atıyorum derken tekrar iş başlıyor vs. İşi de bırakamam okulu da pek bırakmak istemiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Keşke çocukluğumdaki gibi 1-2'ye kadar uyuyabilsem gene🥲.

Zor olan ne? İş yükümü, ortam mı? Kadın kuaförünün eğlenceli, bol dedikodulu bir ortam olacağını varsayıyorum ama yanılıyor muyum? Hem ders tekrarları içinde vakit olabilir. 🤔

Hayır o konuda sıkıntı yok ama okul ve ikisini aynı anda yapınca dinlenecek vakit olmuyor kendime zor olan tek kısım yoğun bir temposu oluyor çalışma saatleri çok esnek gece 3'te çıktığımız bile oluyor ve bilindik kaliteli bir kuaför oldugu için çok yoğun oluyor.

Hayır o konuda sıkıntı yok ama okul ve ikisini aynı anda yapınca dinlenecek vakit olmuyor kendime zor olan tek kısım yoğun bir temposu oluyor çalışma saatleri çok esnek gece 3'te çıktığımız bile oluyor ve bilindik kaliteli bir kuaför oldugu için çok yoğun oluyor.
Hmm yoğunsa sıkıntı ben normal mahalle kuaförleri gibi hayal etmiştim. En iyisi part-time çalışmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı