A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 7 Haziran 2021 #71 zod1ax dedi: Müşteri temsilcisini aradım indirim 10.50'de bitmiş çok saçma kafalarına göre bitirmişler. Yeniden gelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kotaları vardı o kotada alışveriş yapılınca kapattılar.
zod1ax dedi: Müşteri temsilcisini aradım indirim 10.50'de bitmiş çok saçma kafalarına göre bitirmişler. Yeniden gelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kotaları vardı o kotada alışveriş yapılınca kapattılar.
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #72 Kampanya da alt sınır 150 TL olarak yeniden başladı
AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.252 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Haziran 2021 #73 lexxy dedi: Kampanya da alt sınır 150 TL olarak yeniden başladı Genişletmek için tıkla... Hocam SSD almaya çalışıyorum ama indirim uygulanmıyor.
lexxy dedi: Kampanya da alt sınır 150 TL olarak yeniden başladı Genişletmek için tıkla... Hocam SSD almaya çalışıyorum ama indirim uygulanmıyor.
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #74 AdamOlanaÇokBile dedi: Hocam SSD almaya çalışıyorum ama indirim uygulanmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam üyelik yeni ve numara yeni mi, uygulamayı klonlayarak deneyin
AdamOlanaÇokBile dedi: Hocam SSD almaya çalışıyorum ama indirim uygulanmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam üyelik yeni ve numara yeni mi, uygulamayı klonlayarak deneyin
AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.252 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Haziran 2021 #75 lexxy dedi: Hocam üyelik yeni ve numara yeni mi, uygulamayı klonlayarak deneyin Genişletmek için tıkla... Hocam bana üyelik açarken tel no sormadı kendim ayarlardan yeni telefon no mu girmem lazım?
lexxy dedi: Hocam üyelik yeni ve numara yeni mi, uygulamayı klonlayarak deneyin Genişletmek için tıkla... Hocam bana üyelik açarken tel no sormadı kendim ayarlardan yeni telefon no mu girmem lazım?
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #76 AdamOlanaÇokBile dedi: Hocam bana üyelik açarken tel no sormadı kendim ayarlardan yeni telefon no mu girmem lazım? Genişletmek için tıkla... Yok hayır telefon numarası sonda soruyor. Siz sepete ekleyince düşmedi mi hocam
AdamOlanaÇokBile dedi: Hocam bana üyelik açarken tel no sormadı kendim ayarlardan yeni telefon no mu girmem lazım? Genişletmek için tıkla... Yok hayır telefon numarası sonda soruyor. Siz sepete ekleyince düşmedi mi hocam
AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.252 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Haziran 2021 #77 lexxy dedi: Yok hayır telefon numarası sonda soruyor. Siz sepete ekleyince düşmedi mi hocam Genişletmek için tıkla... Düşmedi vallaha. Hocam buraya düşmesi gerekmiyor mu? @lexxy
lexxy dedi: Yok hayır telefon numarası sonda soruyor. Siz sepete ekleyince düşmedi mi hocam Genişletmek için tıkla... Düşmedi vallaha. Hocam buraya düşmesi gerekmiyor mu? @lexxy
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 8 Haziran 2021 #78 AdamOlanaÇokBile dedi: Hocam bana üyelik açarken tel no sormadı kendim ayarlardan yeni telefon no mu girmem lazım? Genişletmek için tıkla... Hesapta numara kayıtlı değilse ayarlardan daha önce kullanılmamış bir numara girebilirsin.
AdamOlanaÇokBile dedi: Hocam bana üyelik açarken tel no sormadı kendim ayarlardan yeni telefon no mu girmem lazım? Genişletmek için tıkla... Hesapta numara kayıtlı değilse ayarlardan daha önce kullanılmamış bir numara girebilirsin.
AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.252 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Haziran 2021 #79 212374 dedi: Hesapta numara kayıtlı değilse ayarlardan daha önce kullanılmamış bir numara girebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam gittim babannemin numarasını girdim (tuşlu). Hala indirim sepette gözükmüyor.
212374 dedi: Hesapta numara kayıtlı değilse ayarlardan daha önce kullanılmamış bir numara girebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam gittim babannemin numarasını girdim (tuşlu). Hala indirim sepette gözükmüyor.
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #80 AdamOlanaÇokBile dedi: Hocam gittim babannemin numarasını girdim (tuşlu). Hala indirim sepette gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam.
AdamOlanaÇokBile dedi: Hocam gittim babannemin numarasını girdim (tuşlu). Hala indirim sepette gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam.