Hepsiburada "birlikteyiz" satıcısı yanlış ürün gönderdi

@Xantern, geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Ben de ürün değişimi istedim bakalım. Yarın, Hepsijet kargo firmasından ürünü ücretsiz olarak almaya gelecekler. Ürün değişikliği istedim. Eğer ürün değişikliği olmazsa da en kötü ihtimalle ücret iadesi isterim. Ücret iadesi şimdilik son seçeneğim.

Satıcı ile iletişime geçtiniz mi? Yanlış ürün gönderdiklerini bilsinler de iadeyi onaylasınlar diye. Yoksa iadeyi reddedip ürünü geri göndermeleri muhtemel.

@Xantern, satıcıyla iletişime geçtim. Hepsiburada üzerinden iletişime geçmeye çalıştım. Satıcıyla iletişim kuramadım. En sonunda Instagram sayfasını buldum, Instagram sayfasından durumu belirttim. Onlar da "yanlış ürün" seçeneğini seçerek değiştirme talebi oluşturmam gerektiğini söyledi. Oluşturduğumu belirttim. Ürün, satıcıya ulaştıktan sonra satıcı tarafından kontrolü sağlanacakmış ve ürünün doğrusu bana gönderilecekmiş. Gelişme oldukça geri dönüş sağlamaya çalışırım. Yardımınız için de tekrardan teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…