Hepsiburada.com'dan Aerocool VX Plus 400W PSU satın aldım. Geldiğinde delikli sacından şöyle bir bakayım dedim bileşenlere, baktım ki hepsi eğik, bobinler eğilmiş falan. Hemen iade ettim. (Burada konusunu da açmıştım) bugün 14. gün (yasal olarak bugüne kadar olumlu olumsuz bir cevap verilmesi gerekirdi.) 2 kere müşteri hizmetlerine bağlandım Hepsiburada.com'un, ilkinde yazdıkları saçmalıktan bir parça: "Ürününüz satıcı firma tarafından kontrol edildi ancak iade talebi reddedildi. Satıcı firma iade talebinin reddedilmesiyle ilgili bir neden sunarak iade işlemini bekletmeye aldı." Bir neden sunarak. "Nasıl bir neden?" Ve daha birçok şey yazdım cevap yok. Çünkü böyle bir şey bile gerçekleşmedi, ben inanmıyorum. Bir de bugün daha demin müşteri hizmetlerine bağlandım ki o da zar zor, dandirik bir yapay zeka koymuşlar bir işe yaradığı yok. Adam nereden baksan 10-15 dakika beklettikten sonra "departmanlarımız aksiyon halinde en kısa zamanda probleminiz çözülecektir." Gibi dandirik bir cevap verdi ve sürekli de bu cevabı veriyorlar nereden ulaşırsanız ulaşın. Ne yapacağım, ne yapabilirim? Bilmiyorum. Param bir zaman gelse bile Teknobiyotik'den kesinlikle bir daha asla, Hepsiburada.com'dan da zorda kaldıkça. İnternette araştırdıkça da zaten karşılaşıyor insan. Hepsiburada.com'un para iadesini 38 gündür bekleyenler ve daha fazlası. Teknobiyotik'e ulaşamayıp en sonunda YouTube kanalına yazan adama hakaret etmedikleri kalmış mesela. Yine sikayetvar.com'a yazan adama Teknobiyotik'in tehditvari bir cevapla, "şikayetinizi silmeniz karşılığında paranızı yollarım" demesi vs. adamlara para giriyor, çıkmıyor. Ne yapacağım bilmiyorum.