Scarheart Megapat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 547 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2015 #1 Bugün kredi kartım yeni elime geçti. 500 tl limitli. 398 tl tutarında, 9 taksit şeklinde bir alışveriş yaptım ama onaylamıyor. "İşlem banka tarafından onaylanmadı" diyor. Nasıl çözeriz bu sorunu?
Bugün kredi kartım yeni elime geçti. 500 tl limitli. 398 tl tutarında, 9 taksit şeklinde bir alışveriş yaptım ama onaylamıyor. "İşlem banka tarafından onaylanmadı" diyor. Nasıl çözeriz bu sorunu?
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2015 #2 Kartınız internetten alışverişe kapalı olabilir. Müşteri hiz. arayın ya da bankaya gidin.
Scarheart Megapat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 547 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2015 #3 samet67671 dedi: Kartınız internetten alışverişe kapalı olabilir. Müşteri hiz. arayın ya da bankaya gidin. Genişletmek için tıkla... Yarın gidip soracam. Bundan başka sebepleri olabilir mi?
samet67671 dedi: Kartınız internetten alışverişe kapalı olabilir. Müşteri hiz. arayın ya da bankaya gidin. Genişletmek için tıkla... Yarın gidip soracam. Bundan başka sebepleri olabilir mi?
CatchFire Hectopat Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 724 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaçak Ekonomist 24 Mayıs 2015 #4 Ziraatin öğrenci kartında karşılaştim bu sorunla. 2 tane kart şifresi var yanlış girdiğim için olmuştu. Eğer aynı kart ise sorun bundandır.
Ziraatin öğrenci kartında karşılaştim bu sorunla. 2 tane kart şifresi var yanlış girdiğim için olmuştu. Eğer aynı kart ise sorun bundandır.
Scarheart Megapat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 547 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #5 CatchFire dedi: Ziraatin öğrenci kartında karşılaştim bu sorunla. 2 tane kart şifresi var yanlış girdiğim için olmuştu. Eğer aynı kart ise sorun bundandır. Genişletmek için tıkla... Sorun halledildi kardeşim. Yeni aldıgım için aktif edilmemiş. Ertesi gün kullandım.
CatchFire dedi: Ziraatin öğrenci kartında karşılaştim bu sorunla. 2 tane kart şifresi var yanlış girdiğim için olmuştu. Eğer aynı kart ise sorun bundandır. Genişletmek için tıkla... Sorun halledildi kardeşim. Yeni aldıgım için aktif edilmemiş. Ertesi gün kullandım.