Hepsiburada değişim rezaleti

Geçmiş olsun. Konularınızı uzun süredir takip ediyorum, bir türlü yüzünüz gülmedi ekran kartından dolayı. Ben de defalarca ekran kartı değişimi yapmama rağmen ekran kartı kaynaklı problemlerden kurtulamadım. Teknoloji sözde şans işi, bize hiç gülmüyor ama. Fabrikadan 10 parça çıkıyorsa 8'i sorunlu.
Yani neden arayıp konuşmuyorlar MSI ile anlamadım. 5 dakikalık iş. Mail atsa şimdiye gelirdi.
Belki Hepsiburada bozuk ürünü tekrar başkasına satabilmek için o ekran kartının peşindedir. 🤫
Artık son çare hakem heyeti.

Anlamadım. Raporum varken neden servise arayayım? Zaten aradım. Servis bana "biz raporu verdik firma ile görüşmelisiniz" dedi.
Tamam da burada aracı firma Hepsiburada ve Hepsiburada'nın göndermesi gerekirken siz kendiniz göndermişsiniz. Sitede herhangi bir kayıt oluşmaz ki form doldurmadan kendiniz direk gönderdiyseniz. Ya da oluşur mu arkadaşlar? Bilginiz varsa yazın. Siz servise ben kendim direk size gönderdim, Hepsiburada üzerinden göndermedim dediniz mi?

Konuyu gören arkadaşların videoyu sadece youtube'da ön sıralara çıkarmak için 5 saniye izlemelerini rica ediyorum.
Tamam da burada aracı firma Hepsiburada ve Hepsiburada'nın göndermesi gerekirken siz kendiniz göndermişsiniz. Sitede herhangi bir kayıt oluşmaz ki form doldurmadan kendiniz direk gönderdiyseniz. Ya da oluşur mu arkadaşlar? Bilginiz varsa yazın. Siz servise ben kendim direk size gönderdim, Hepsiburada üzerinden göndermedim dediniz mi?
Direk kendimin gönderdiğimi belirttim konuşmalarda. Raporun üstünde yazan şey "Raporun aslı ve fatura ile aldığınız yer ile iletişime geçip işlemleri başlatındı" Neden yapmıyorlar anlamadım.
Kendim veya hepsiburada aracılığı ile göndersem bile rapor olduğu sürece değişitirmeleri gerek.

Buna rağmen Hepsiburada bizim bir bilgimiz yok diyor yani. Keşke aramayıp form doldurup gönderseydiniz direk ekran kartını Hepsiburada'ya. Form üzerinde arızalı ürün vs. gibi seçeneklerdi vardı sanırsam.

Buna rağmen Hepsiburada bizim bir bilgimiz yok diyor yani. Keşke aramayıp form doldurup gönderseydiniz direk ekran kartını Hepsiburada'ya. Form üzerinde arızalı ürün vs. gibi seçeneklerdi vardı sanırsam.
Yani şu an rapor hepsiburada'da. Sanırım MSI ile görüşüp raporun doğruluğunu teyit edecekler. Benim anladığım bu.
Senin gene sabrın var hocam. Ben olsam o parayı onlardan öyle bir çıkartırdım ki.
Sabır taşı oldum artık. Yakında parçalanacağım.

Yani şu an rapor Hepsiburada'da. Sanırım MSI ile görüşüp raporun doğruluğunu teyit edecekler. Benim anladığım bu.

Sabır taşı oldum artık. Yakında parçalanacağım.

Birazda bekleyin hocam. Olmazsa gerekirse mahkemeye verin tazminat alın böyle şey olmaz. 20-30 TL'lik bir şey olsa durun sabır edin derdimde. Fiyatı da yüksek bir ürün.

Birazda bekleyin hocam. Olmazsa gerekirse mahkemeye verin tazminat alın böyle şey olmaz. 20-30 TL'lik bir şey olsa durun sabır edin derdimde. Fiyatı da yüksek bir ürün.
500 Bin aboneli bir insana böyle yaptıklarında. Adam bir video paylaşıyor 200 bin izleniyor. Hepsiburada hemen özür dilemek için arıyor, genel müdür arıyor. Yeni ürün gönderiyorlar. 500 TL hediye çeki veriyorlar. Hepsiburada sesini çıkarmaz isen hiç bir şey yapmıyor. Sesimi çıkarmaya çalışıyorum. Yakında Elraenn'e atacağım yayında bağış ile. Hepsiburada onun sponsoru.

Aslında Coil Whine bir arıza değil veya sorun değil. Beni linç edecekler ama. Coil Whine bobin sızlaması. Misalen başka bir yerden alsanız da yaşamanız muhtemel size öyle belirteyim. Performansa vs. etkisi yok sadece bobinlerin gürültüsü. Bu da kulakları aşırı hassas olanlar için çıldırtabiliyor. Ekran kartların şu anki ulaştığı güce bakılırsa Coil Whine'sız bir modele rastlamak gerçekten şans işi. Misalen bende de var Coil Whine. Furmark vs. gibi stres testlerinde ötmez. CS GO'da misalen menüde FPS sınırlamasını kaldırdığım zaman cızz diye ötüyor. Her zaman ötmüyor.

Aslında Coil Whine bir arıza değil veya sorun değil. Beni linç edecekler ama. Coil Whine bobin sızlaması. Misalen başka bir yerden alsanız da yaşamanız muhtemel size öyle belirteyim. Performansa vs. etkisi yok sadece bobinlerin gürültüsü. Bu da kulakları aşırı hassas olanlar için çıldırtabiliyor. Ekran kartların şu anki ulaştığı güce bakılırsa Coil Whine'sız bir modele rastlamak gerçekten şans işi. Misalen bende de var Coil Whine. Furmark vs. gibi stres testlerinde ötmez. CS GO'da misalen menüde FPS sınırlamasını kaldırdığım zaman cızz diye ötüyor. Her zaman ötmüyor.
Ses artmıştı belirgin bir şekilde.
@Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı