Hepsiburada depo ve kargo

Makaleler
8
Ürünüm değişim yapıldı. Penta bilgisayar tarafından Hepsiburada'ya gönderilecek yeni ürün. Ama bugün kargo takip numarasından baktığımda alıcı Hepsiburada Gebze olması gerekirken teslim alan kişi Murat Köysüren. Hepsiburada'yı aradım “bu kişi depo çalışanınız mı?” Dedim onlar da “biz buradan bakamıyoruz” dediler. Kargom yanlış kişiye mi teslim edilmiş yoksa ürün teslim alınırken Hepsiburada yerine çalışanın adı mı yazılıyor alıcıya? Yani Murat Köysüren depo çalışanı olabilir mi?

Ürünüm değişim yapıldı. Penta bilgisayar tarafından Hepsiburada'ya gönderilecek yeni ürün. Ama bugün kargo takip numarasından baktığımda alıcı Hepsiburada Gebze olması gerekirken teslim alan kişi Murat Köysüren. Hepsiburada'yı aradım “bu kişi depo çalışanınız mı?” Dedim onlar da “biz buradan bakamıyoruz” dediler. Kargom yanlış kişiye mi teslim edilmiş yoksa ürün teslim alınırken Hepsiburada yerine çalışanın adı mı yazılıyor alıcıya? Yani Murat Köysüren depo çalışanı olabilir mi?
Evet çalışanın adı yazılıyor. Ben iadeye ürün gönderirken Aras Kargo Kargo Takip Sistemi üzerinde normal bir insanın adı yazıyordu ve ürünüm Hepsiburada’ya ulaşmıştı.

Evet çalışanın adı yazılıyor. Ben iadeye ürün gönderirken Aras Kargo Kargo Takip Sistemi üzerinde normal bir insanın adı yazıyordu ve ürünüm Hepsiburada’ya ulaşmıştı.
Sanırım daha depoya işlemediler ürünü. Yoğunluktan olabilir. Bugün arayıp konuştum. Penta bilgisayarın verdiği kargo takip no ve kargo ismini ilettim. Talep oluşturdu. Ne olacak bilmiyorum. Cuma 11 de ulaşmış kargo.

Ürünüm değişim yapıldı. Penta bilgisayar tarafından Hepsiburada'ya gönderilecek yeni ürün. Ama bugün kargo takip numarasından baktığımda alıcı Hepsiburada gebze olması gerekirken teslim alan kişi Murat köysüren. Hepsiburada'yı aradım “bu kişi depo çalışanınız mı?” Dedim onlar da “biz buradan bakamıyoruz” dediler. Kargom yanlış kişiye mi teslim edilmiş yoksa ürün teslim alınırken Hepsiburada yerine çalışanın adı mı yazılıyor alıcıya? Yani Murat köysüren depo çalışanı olabilir mi?

Hocam hayırlı olsun, bende anakart iade forumunu yolladım Hepsiburada'ya yarın 7 iş günü oluyor, siz forumu depoya mı yollamıştınız, benimki depoya gittide çünkü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı