Hepsiburada hatalı gönderilen ürün için dava açacakmış

Hukiki olarak hangi taraf hakli bilmiyorum ancak, bir ara yakin bir dostum arkadasina bilgisayar toplamisti, RAM'i İncehesap'tan aldilar.

8 GB'lik 3000MHz sanirim Single bir RAM'di siparis ettikleri. Adamlar 16 GB 3600MHz RGB'li bir RAM yollamislar. Onlar sormadi, bizimkiler de gondermedi. Gayet "gg wp" bir olaydir.

Ben müşteri hizmetlerine söyledim söylemesem zaten anlamazlar.
 
Burada haklı olan taraf kesinlikle sizsiniz. Ve bence Amazon en iyisi. Bu güne kadar Amazon ile problem yaşayan bir kişi görmedim.
 
Ne hakkı ne şikayeti ya? Bir tane alıyorsun iki tane geliyor. Parasını da vermemiş oluyorsun. Ben böyle anladım. Durum bu ise hakkı geçtim etik de değil yani.
 
Ne hakkı ne şikayeti ya? Bir tane alıyorsun iki tane geliyor. Parasını da vermemiş oluyorsun. Ben böyle anladım. Durum bu ise hakkı geçtim etik de değil yani.

Ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun?
Zaten ürünün paketini bile açmadım durumu anlattım ve geri gönderecektim talepte oluşturdum fakat diğer sorunumu çözmedikleri için geri göndermedim. Önce sorunumu çözün sonra geri göndereceğim dedim ve hukuk bürosuna yönlendireceklerini söylediler.
 
Tamam da ne alakası var? Rehin tutuyorsun resmen. Adamlar bir hata yapmışsa sen de buna hatayla karşılık veriyorsun. Onların senin sorununu çözmesi için belli sorumlulukları var da bunun içinde sorunu çözene kadar ürünü elimde tutarım gibi bir şey yok. Bir de hak olduğunu nasıl iddia ediyorsunuz ya? Ürünü gönderir sonra hakkını ararsın. Yaşadığın sorunun sana gelen ekstra ürünle ilgisi yok.
 
İki ürünün de faturası var ve sizin adınızaysa uzlaşmaya gidin derim. Bir hatadır, düzeltilmesi gerekir. Ürünlerden biri faturasız ya da başkasının adına kesilmişse o zaman haksız duruma düşersiniz. İşler çirkinleşebilir ve pazarlık unsuru olarak bile kullanmamanız gerekir.
 

Geri
Yukarı