Hepsiburada İade Süreci

shanks1987

Hectopat
S.a Hayırlı günler. iade konusunda aklıma takılanlar var yardımcı olursanız çok sevinirim.

birkaç gün önce hepsiburadan monitör siparişi verdim dün kargoyu teslim aldım montajı yapıp bir iki saat inceledim. Sanırım kronik bir sorun olsa gerek freesync özelliğini kullandığım zaman görev çubuğu menüsünde boydan boya çizgi şeklinde piksel yırtılması gibi bir hata veriyor.

bugün müşteri hizmetlerini aradım. bağlanmadan önce telesekreter sipariş kodunu yazmamı istedi yazdım iade koşullarına uygundur dedi. Müşteri hizmetlerine bağlandım durumu anlattım bana ürünün kutusundan çıktığı için ikinci el olduğunu iadesi olmaz onun yerıne garanti belgesinde yer alan numarayı aramamı onların ürünü inceleyip ona göre değişim arıza falan filan yaparlar dedi. hiç vakit kaybetmeden hepsiburada sitesinden talep oluşturdum bugün kargolayıp göndericem.

Ürünün kutusu, kutu içeriği, poşetleri vs duruyor atmadım. 14 gün iade hakkım var ama müşteri hizmetlerinin böyle konuşması canımı sıktı daha önce hiç iade işlemlerim olmadığı pek bir bilgim yok. Bu arada hepsiburada.com'dan sipariş ettiğim ürün hepsiburada'ya aitti. Bu konuyla ilgili bilgi verebilir misiniz ?

@BilgisayarKurdu

Son düzenleme:
Koşulsuz iade hakkın var kafana takma onlar ne dediğini biliyorlar mı ki?

Cevabın için teşekkür ederim öncelikle. 14 gün iade için ürün kutusu açılmayacak diye birşey yazmıyor hepsiburada iade koşullarında ama kimileri kutu açıldığı için ürün iadesi olmaz demişler. Kısacası bugün göndersem sorgusuz sualsiz iadesi olup para iadesi yapılır yani

Kutusu açılmayacak ürün var açılacak ürün var. Sizinkinde ürün hatalı olup iade edilir. Bir daha ara olmaz felan derse bağır çağır küfret nasıl yola geliyorlar. Arkadaşımda telesekreter oradan biliyorum. İade hala edemeyiz derse mahkeme var her türlü alıcaklardır.

Zorlu bir süreçtir. İnsanlar size Hepsiburada'dan alışveriş yapmayın diye derken boşa demiyor. Neden dilmiyorsunuz? Emin olan n11 bile çok daha iyi bu dolandırıcılardan. O kadar çok alternatif varken en kötüyü neden seçiyorsunuz? Ben amazon dışında (satıcı amazon olmalı) internetten alışveriş yapmıyorum. Size de tavsiye ediyorum.

Hocam teslim aldığınız gibi yeniden paketleyin ve iade amaçlı gönderim yapın, 14 gün içerisinde ürünü aşındırmadıysanız herhangi bir sorun olmaz iade aşamasında. Zaten dediğiniz gibi bir sorun varsa hiçbir şekilde caz yapamazlar size tüketici olarak hakkınız bu yönde.

Hepsiburada da satın aldıktan sonra satıcı ile iletişime geçemek çok kötü birde iptal edememe illa kargo gelecek geri gidecek çok saçma yanlış bir ürün aldın ne satıcı ile iletişime geçebiliyorsun ne de iptal ettirebiliyorsun.

Aynen iade koşullarında hepsi yazıyor okudum şu şekilde monitörün iadesi olabiliyor. Müşteri hizmetleri pek yardımcı olmadı küfür edersem haklıyken haksız durumuna düşmez miyim

Hocam teslim aldığınız gibi yeniden paketleyin ve iade amaçlı gönderim yapın, 14 gün içerisinde ürünü aşındırmadıysanız herhangi bir sorun olmaz iade aşamasında.

ürünü dün aldım 2 gün oldu hiçbir şekilde zarar vermedim aparatların ambalajları bile duruyor eskisi gibi yapıp göndericem inşallah dediğiniz gibi sorunsuz iadesi olur

Bugüne kadar çokça ürün iadesi yaptım, sorunu olmayan cihazı beğenmediğim için iade ettiğim de oldu. Dediğim gibi cihazda sizden kaynaklı bir hasar yoksa iade kabul edilecektir. Satıcılar da firmalar da bunun farkındalar, dolayısıyla üründe tüketici kaynaklı bir sıkıntı yoksa kabul ediyorlar.

Benden kaynaklı hiçbir sıkıntı yok bu mesajınla içim rahatladı gerçekten o halde hiç sıkıntı etmeden bugün kargolayıp iadesini yapıyorum.

Bu arada iade koşullarında kargo ücreti gönderene aittir diye yazıyordu iade talebini oluşturduğum zaman bir kod verdi ücretsiz iade için bunu da yeni öğrenmiş oldum. Peki son birşey daha 14 gün iade hakkım var bu süre içinde iadeyi yapıyorum fakat sonuç 20 iş günü olduğu için (inş olumsuz birşey olmaz) sonuç olumsuz olursa şayet tekrardan para iadesi için geri gönderim yaparsam 14 günlük iade hakkı dolmuştur olmaz diye bir sorunla karşılaşır mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…