Hepsiburada kargo ücreti açığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Attığınız taş ürküttüğünüz kuşa değmez, beş TL için bu şov fazla bence.

Çinliler: “5 yılda oyun yaptık, Türkler 1 saatte açık buldu”
10 yılda oyun yapsalarda açık varsa Türkler bulur. Türklerin akılları fikirleri; çakallığa, çukallığa, sahtekarlığa cinselliğe çalışıyor. Belli etmeyin her yerde kendinizi. Çakallık yapmayın biraz üretin! Üretken olun!

Umarım iptal edilen kargolar geriye dönük olarak hesaplanır ve satın almış olduğunuz sipariş sayısı kadar size 5* X ücret çıkar. Bulduğunuz açığı @Hepsiburada firmasına iletmemizde fayda var.

Ürün fiyatı 50TL üzerinde olduğunda kargo ücretsiz olur. Siz ürünü iade ettiğinizde ürün toplamı 50 TL'nin altına ineceği için ve iadelerde sistemden yapıldığından sistem otomatik olarak kargo ücretini tarafınıza edilen iade tutarından keser. Örnek verecek olursak;

1. Ürün 29.99
2. Ürün 39.99

Normalde kargo 5.99 olsun. İki ürün toplamı 69.98 yapıyor ve kargo bedavaya geliyor. Eğerki siz 2. ürünü iade ederseniz ürün toplamı 50 tl altı kalacağı için size yapılan iade miktarı 39.99 yerine 34 TL olur ve bunu sistem otomatik yapar. Eğer olmamışsa bir seferliğe mahsus sistem hatası olmuştur. Her zaman çalışmaz bu :)

Ayrıca bu kadar şovu 5 lira için yapmakta ne bileyim..

Neden bu kadar tepki topladı anlamıyorum. Ben gidip bunu yapın demiyorum. İsteyen kişi yapar.

Umarım iptal edilen kargolar geriye dönük olarak hesaplanır ve satın almış olduğunuz sipariş sayısı kadar size 5* X ücret çıkar. Bulduğunuz açığı @Hepsiburada firmasına iletmemizde fayda var.
Komik.

Bu yöntemi tesadüf olarak buldum. Tripod alacaktım siparişini verdim fakat sonrada yorumları okudum ve aşırı kalitesiz olduğunu öğrendim. Gidip farklı bir yerden aldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı