Hepsiburada KDV İndirimi Monitör Tavsiyesi

Her ne kadar monitörden çok anlamıyor olsam da almışken biraz daha büyük bir ekran ve belki daha iyi özelliklere sahip bir tanesi için sabırlı olun, önceliğiniz en kısa sürede sorunu çözmek olsun.

Her ne kadar monitörden çok anlamıyor olsam da almışken biraz daha büyük bir ekran ve belki daha iyi özelliklere sahip bir tanesi için sabırlı olun, önceliğiniz en kısa sürede sorunu çözmek olsun.

Hocam TV’ye VGA ile bağladım hiç görüntü alamadım. HDMI ile bağladım bir saattir oyun oynuyorum sorun yok.

Hocam TV’ye VGA ile bağladım hiç görüntü alamadım. HDMI ile bağladım bir saattir oyun oynuyorum sorun yok.
VGA kablo ve dönüştürücü ile bagladiniz görüntü yok. O halde birinden emanet VGA kablo bulmaya çalışın. Sorun yaşanan her durumda ortak payda VGA kablo. Kabloda sorun var mı yok mu emin olmak lazim.

VGA kablo ve dönüştürücü ile bagladiniz görüntü yok. O halde birinden emanet VGA kablo bulmaya çalışın. Sorun yaşanan her durumda ortak payda VGA kablo. Kabloda sorun var mı yok mu emin olmak lazim.

VGA kabloyu anakarta bağladığımda sorunsuz kullanıyorum. Zaten 1 senedir öyle çalışıyordu.

Ekran kartının HDMI çıkışında sorun yok, olsaydı TV ye direk HDMI olarak bagladiginizda da görüntü olmazdı.
Söylediğim gibi her hangi bir ekran kartının dönüştürücü ile kullanılamıyor olması gibi bir ihtimal de bana uzak geliyor.
Sorun yaşadığınız her seferinde kullanılan ortak tek donanım kablo olduğu için aklıma bir tek o geliyor. Çünkü 3 farklı dönüştürücü kullandım dediniz.
Monitörde sorun var desek TV de de VGA ve dönüştürücü ile görüntü gelmedi.
Her ihtimale karşı siz yinede kolayda bulabileceğiniz bir VGA kablo varsa test edin, olmaz demeyin.

Ekran kartının HDMI çıkışında sorun yok, olsaydı TV ye direk HDMI olarak bagladiginizda da görüntü olmazdı.
Söylediğim gibi her hangi bir ekran kartının dönüştürücü ile kullanılamıyor olması gibi bir ihtimal de bana uzak geliyor.
Sorun yaşadığınız her seferinde kullanılan ortak tek donanım kablo olduğu için aklıma bir tek o geliyor. Çünkü 3 farklı dönüştürücü kullandım dediniz.
Monitörde sorun var desek TV de de VGA ve dönüştürücü ile görüntü gelmedi.
Her ihtimale karşı siz yinede kolayda bulabileceğiniz bir VGA kablo varsa test edin, olmaz demeyin.

Başka VGA kablo ve monitör ile denedim. Sorun devam ediyor.

Elinizdeki monitör buysa bunda HDMI girişi var zaten. Sizde sanırım HDMI olmayan modeli var. İki model de ayrı bilginiz olsun.

Bilmiyordum bunun HDMI girişli modelinin olduğunu. Fakat bizdeki ticaret sitelerinde hep VGA girişli olan satılıyor.
Bir şeyleri atlıyor olmak mümkün ama neyi? Çözünürlük ve HZ değerleri ile oynamayı deneyin birde. Fark olacak mı gozlemleyin.

Bunların hepsini denedim hiçbiri işe yaramadı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı