Kitap Hepsiburada Kitap İndirimi

Umberto eco alsam sıkıcı gelir mi önerir misiniz tarihle aram iyi değil.

Umberto eco alsam sıkıcı gelir mi önerir misiniz tarihle aram iyi değil.

Tarihle araniz cok iyi degilse pek sarmayabilir zira bilgi yuklemesi yapiyor, hikayesel bir anlatim yok.

Benim merak ettigim siparis Hazirlaniyor kismina gecmis. Yani satici onaylamis. Satici onaylamasa Isleme Alindi kisminda kalirdi. Yarin da kargoya verilecek diyor.

Hocam baktımda umberto econun 2. el fiyatları 200'den başlıyor bir şans vermek istedim hoşuma gitmezse satarım.

Hocam korsan olunca ne oluyor kitabın içeriği farklı mı oluyor yoksa sadece cilt mi farklı?
İçerik aynı da baskı, kelimelerin iç içe girmesi , kalitesiz mürekkep, ucuz yapıştırıcı yüzünden kitabın soyulması olayı oluşuyor diye biliyorum.

Ben daha fazla aldım umarım sıkıntı çıkmaz.
13 kitap aldım bakalım şans artık özellikle Umberto eco serisini almayı düşünüyordum güzel oldu. 2. Elde satmak için de birkaç kitap aldım. Elimde mevcut olup piyasa değeri yüksek olan kitaplar var. Sadece 3 4 kitap ile 13 kitabın parası çıkıyor. İstediğim gibi gelmezse iade eder geçerim ki ben hala geleceğini düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…