Hepsiburada kulaklığı iade almıyor

APlusMath

Decapat
Kulaklık siparişi vermiştim. Sadece 15 dakika takıp çalıştırdım. Müşteri hizmetlerine iadesi alınmasını istiyorum dedim. Kulaklıkta alamiyoruz hijyenik falan ürün dedi. Millet donuna giydiği pantolonu aliyor sen kimsin de kulaklığı almıyorsun? İade koşullarımızda yazıyor diyor.
Ürünlerin 14 gün cayma hakkı var. Siz kimsinizde kanunun üstüne madde yazabiliyorsunuz. Tüketici hakem heyetine mi gideceğiz arkadaş her şey için! Yeter yahu! Ne yapılacak arkadaşlar bu durum için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim yasaların üzerine madde yazılabiliyor mu? Herkes kafasına göre madde yazsın o zaman.

Alırlar sen Hepsiburada ile iletişime geç. Thh'ye gitmek gibi bir hata yapma sakın. Rahat 2 yıl bekletirler.

Yerim onların iade koşullarını! Kanunlardan daha mı üstünmüş iade koşulları? Seve seve alacaklar!

Kesinlikle öyle. Herkes kendi kafasına göre madde yazsın o zaman ne güzel dünya ya :D. O zaman Vatan'da desin ki, bu PC'ye dokunduğun için hijyen koşullarından iade alamiyoruz desin, iade almasın. Şaka gibi. Kulaklıkla nasıl bir hijyen alakası olabilir. Korona dolayısıylaymış. O zaman fareyi hiç alma! Hiçbir şey almayın iade hatta.

Ben Amazon'dan 2 ay önce aldığım kulaklığı satmayı düşünüyordum faturasını çıkartmak için siparişlerim kısmına geldim ve iade edebileceğim söyleniyordu. Müşteri hizmetlerine bazı yerler kulaklık iadesi almıyor bir sıkıntı çıkar mı diye sordum ve bana iade aldıklarını söylediler. Bu hafta pazartesi günü iade için gönderdim. Kontrol ettiğimde bu sabah Amazon deposuna ulaştığı gözüküyordu.

En son salgın nedeniyle bu tür ürünleri iade almıyorlar.
Her ürünün tüketici kanununda iadesi yoktur.

Hatta kanun yeniden satılabilrliği bozulmamış diye bir ibare koymuş.
Yani kutusunu açınca satılabilirlik ortadan kalkıyor aslında.

Ne yapacağız kardeşim, koklayarak mı ürünü kullanacağız? Kutusunu açmadan gerçi koklayamıyorsun bile. Lütfen mantıklı bir şekilde açıklar mısın? Nasıl ürünü kutuyu açmadan görebileceğiz, koklayabileceğiz veya deneyebileceğiz? Ne anladık iadeden o zaman? Satılabilirliği nasıl bozulmuş? Ne yapmışım ürüne ben? Kutusunu tertemiz açmışım.

Ne yapacağız kardeşim, koklayarak mı ürünü kullanacağız? Kutusunu açmadan gerçi koklayamıyorsun bile. Lütfen mantıklı bir şekilde açıklar mısın? Nasıl ürünü kutuyu açmadan görebileceğiz, koklayabileceğiz veya deneyebileceğiz? Ne anladık iadeden o zaman? Satılabilirliği nasıl bozulmuş? Ne yapmışım ürüne ben? Kutusunu tertemiz açmışım.

Kutusunu düzgün kapatırsan açılmadığı belli olmayacak şekilde. O zaman almak zorundalar.

Ben Amazon'dan 2 ay önce aldığım kulaklığı satmayı düşünüyordum faturasını çıkartmak için siparişlerim kısmına geldim ve iade edebileceğim söyleniyordu. Müşteri hizmetlerine bazı yerler kulaklık iadesi almıyor bir sıkıntı çıkar mı diye sordum ve bana iade aldıklarını söylediler. Bu hafta pazartesi günü iade için gönderdim. Kontrol ettiğimde bu sabah Amazon deposuna ulaştığı gözüküyordu.

Senin işine yaramış olabilir ama bir de empati yapalım.
Senden aldığı kullanılmış ürünü başka birine satacak bu adam.
Bu sebeple ürün alırken çok araştırırım ve mümkünse iade etmem.
Ürün sorunludur o zaman başka tabii ki.

Aynı şekilde bir ürünü sen almak ister miydin?

Senin işine yaramış olabilir ama bir de empati yapalım.
Senden aldığı kullanılmış ürünü başka birine satacak bu adam.
Bu sebeple ürün alırken çok araştırırım ve mümkünse iade etmem.
Ürün sorunludur o zaman başka tabii ki.

Aynı şekilde bir ürünü sen almak ister miydin?

Sen ne sanıyorsun aldığın ürünlerin hepsi hiç denenmemiş mi sanıyorsun? Umarım öyle sanmıyorsundur. AVM'de aldığın pantolonları günde kaç kişi deniyor farkında mısın? Yoksa sen pantolon almiyor musun? Giysi giymiyor musun? Kulakta ne gibi bir hijyen takıntısı olabilir, kulağın içi ile temas edilmiyor üründe.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı