Hepsiburada kulaklığı iade almıyor

APlusMath

Decapat
Kulaklık siparişi vermiştim. Sadece 15 dakika takıp çalıştırdım. Müşteri hizmetlerine iadesi alınmasını istiyorum dedim. Kulaklıkta alamiyoruz hijyenik falan ürün dedi. Millet donuna giydiği pantolonu aliyor sen kimsin de kulaklığı almıyorsun? İade koşullarımızda yazıyor diyor.
Ürünlerin 14 gün cayma hakkı var. Siz kimsinizde kanunun üstüne madde yazabiliyorsunuz. Tüketici hakem heyetine mi gideceğiz arkadaş her şey için! Yeter yahu! Ne yapılacak arkadaşlar bu durum için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilginiz olmadan ne güzel sallıyorsunuz. Kişisel ürünlerin iadesi olmuyor. Ürün arıza değil ise iade edemezsiniz, istediğiniz yere şikayet edin bu konuda bir şey çıkmaz. Bu hb için değil neredeyse her yerde böyle.

Eki Görüntüle 884354

Konu ile alakalı 10 mesaj yazdım neredeyse aynı fikirdeyim.

Bilginiz olmadan ne güzel sallıyorsunuz. Kişisel ürünlerin iadesi olmuyor. Ürün arıza değilse veya kutusu açılmış ise iade edemezsiniz, istediğiniz yere şikayet edin bu konuda bir şey çıkmaz. Bu HB için değil neredeyse her yerde böyle.

Eki Görüntüle 884354
Bilginiz olmadan demiş birde, zaten sitelerinde yazmadığını mı belirttim, cahillik yapmayın lütfen.

Kulaklık siparişi vermiştim. Sadece 15 dakika takıp çalıştırdım. Müşteri hizmetlerine iadesi alınmasını istiyorum dedim. Kulaklıkta alamiyoruz hijyenik falan ürün dedi. Millet donuna giydiği pantolonu aliyor sen kimsin de kulaklığı almıyorsun? İade koşullarımızda yazıyor diyor.
Ürünlerin 14 gün cayma hakkı var. Siz kimsinizde kanunun üstüne madde yazabiliyorsunuz. Tüketici hakem heyetine mi gideceğiz arkadaş her şey için! Yeter yahu! Ne yapılacak arkadaşlar bu durum için?
Kanunun üstüne madde yazıyorsunuz diye bir şey yok, sözleşme neyse odur.
Yaz CİMER'e gör bak onlar sana nasıl da dönüyolar.
Aynen CİMER kulaklığıyla ilgilenir! Tüketici mahkemesine başvurun diyeceklerdir.

Bilginiz olmadan ne güzel sallıyorsunuz. Kişisel ürünlerin iadesi olmuyor. Ürün arıza değilse veya kutusu açılmış ise iade edemezsiniz, istediğiniz yere şikayet edin bu konuda bir şey çıkmaz. Bu HB için değil neredeyse her yerde böyle.

Eki Görüntüle 884354
Herkesin bir konuda aynı tavrı takınması onu yasal yapmaz bu bir.
İkincisi kanunlar iç tüzüklerin üzerindedir herhangi bir kurum/kuruluş yasaların dışına çıkan bir kural koyamaz.
Üçüncüsü kutusu insanca (geri paketlenebilir) bir şekilde açılırsa bu ürünün satılabilirliğini bozmadığı için YASALARA GÖRE 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade edilebilir.

1613593449298.png

Yasa buyurun, siz tartışmaya devam edin bu son mesajımdı.

Eki Görüntüle 884376

Yasa buyurun, siz tartışmaya devam edin bu son mesajımdı.
Hemen üstünde aşağıdaki madde de var zaten. Bu madde kulaklık gibi koruyucu unsuru açılan, hijyen açısından sorun yaratabilecek ürünleri kapsıyor. Yani iade almama hakları var.

"ç) Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallardan; iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayanların teslimine ilişkin sözleşmeler."

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı