Hepsiburada kullanılan ürün iadesi

zerolife

Hectopat
Hepsiburada üzerinden Xiaomi hava temizleme cihazı aldım. Ürünün jelatinlerini sökmedim, sadece bir gece kullandım ve evim için gerekli olmadığını gördüm. Bu ürünü iade edebilir miyim? Müşteri hizmetleri, kullandığın için hakkın yok diyor. Sizce ne yapabilirim?

Hepsiburada üzerinden Xiaomi hava temizleme cihazı aldım. Ürünün jelatinlerini sökmedim, sadece bir gece kullandım ve evim için gerekli olmadığını gördüm. Bu ürünü iade edebilir miyim? Müşteri hizmetleri, kullandığın için hakkın yok diyor. Sizce ne yapabilirim?
Hepsiburada'dan iade edebilme ihtimaliniz varsa ürün almayın. Kabul etmiyorlar, imkanı yok. İkinci elden sattık ürünü hepsiburada kabul etmediği için telefon almıştık.

Xiaomi yardım etmediyse biz ne yapabiliriz dostum? Paranı geri vermiyorlarsa yapacak bir şey yok.

@TimoLoX Xiaomi yardım etmedi diye bir mesaj yok konu içerisinde bunu nereden çıkardın? Hakkım var mı? yok mu? Bunu merak ettiğim için açtım konuyu. Yırtık dondan çıkar gibi her şeye atlamayın.

Xiaomi yardım etmediyse biz ne yapabiliriz dostum? Paranı geri vermiyorlarsa yapacak bir şey yok.

Bir soru sormuş, cevabını bilmiyorsan boş mesaj kasmamalısın. İade etme hakkı var bu kadar kısa sürede. Firma kabul etmiyorsa Tüketici Hakem Heyeti ile hakkını savunabilir. Bilgin olmadığı gibi fikrinde yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı