Hepsiburada laptop iadesi

Naqlov

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Hepsiburada'dan AN517-54 aldım 13 Temmuz'da elime ulaştı. Monitörün sol tarafında 3-4 ışık sızması var, 2 günden belli 3 kere mavi ekran hatası aldım. Kısacası hem beğenmedim hem de sıkıntıları var. İadeye yollayıp para iadesi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknik servis ürünün kusurlu olduğuna kanaat getirirse iade isteyebilirsiniz diye biliyorum. Zaten koşulsuz şartsız 14 gün içinde iade edebiliyor olmanız lazım. Satıcı kim?

Teknik servis ürünün kusurlu olduğuna kanaat getirirse iade isteyebilirsiniz diye biliyorum. Zaten koşulsuz şartsız 14 gün içinde iade edebiliyor olmanız lazım. Satıcı kim?

14 günü geçti, önceki ayın 13'ünde sipariş vermiştim. Satıcı Hepsiburada.

Pardon 13 Temmuz yazdığınızı gözden kaçırmışım. Teknik servise gönderin, kusurlu bulunursa iade edilebilir. Öncelikle Hepsiburada'nın desteğiyle görüşmenizi öneririm.

Teşekkür ederim, Hepsiburada ile iletişime geçip sonucu paylaşırım.

Ne yapmalıyım peki?

14 günü geçtiği için iade alırlar mı bilmiyorum satıcıyla iletişime geçip öğrenebilirsin. İade almazsada garantiye göndermen gerekiyor. Düşme vb. olmadığı sürece garanti ücretsiz tamir yapıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…