Hepsiburada Parasını Ödediğim bilgisayarı Sattı

Siparişi iptal etmem demek sözleşmeden caymış olmam demek. Bu durumda yasal yollarla işlem gerçekleştiremeyeceğim. Eğer uygun fiyatlı bir ürün bulursam belki iptal ederim fakat bu şekilde susmak içime sinmiyor.

Onların suçu yok yoğunluk fazla olmuş tüm stoklar bitmiş ve en hızlı alan kapmış bilgisayarı. Zaten faturayı da kesmemişler beklemek istemiyorsa iptal et düğmesine basabilir? Bir de başlığa bak faturası kesilmemiş bile parasını ödediğim bilgisayar demiş.

Zannediyorum bu çarpık zihniyet yüzünden müşteriler bu kadar mağdur ediliyor. Satıcı olarak 10 tane stok açıp 1000 kişiye satmanın ne kadar etik bir durum olduğunun kararını vicdanınıza ve mantığınıza bırakıyorum. Eminim ki bu hata bilinen bir site değil de az bilinen falanca bir site tarafından yapılsaydı şu an bu durumu dolandırıcılık olarak konuşuyor olurduk. Ayrıca hatanın sebebi virüs veya kargo yoğunluğu değil. Çalışan bir arkadaşın klavyede dikkat etmeyip 0 yerine 9 tuşuna basması ve dönüp yaptığı işi kontrol etmemesi. Yani hatanın sebebi ve sorumlusu Hepsiburada.

Parasını ödemememişşin ki. Yani neyin kavgasını yaptın? Parasını ödeyipte ürün alamayan bu ara çok oldu ama sana bişey olmamışki. Hatta eğer ödeme yapsaydın sana gelirdi ürün, stok kısıtlı ve bu kadar acayip indirimli ürün ki 1000 TL'den fazla, tabiki kağış kapış gidiyo, bu yüzden öesesydin alırdım. Çünkü ben ödedim ve geldi:)

Siparişi iptal etmem demek sözleşmeden caymış olmam demek. Bu durumda yasal yollarla işlem gerçekleştiremeyeceğim. Eğer uygun fiyatlı bir ürün bulursam belki iptal ederim fakat bu şekilde susmak içime sinmiyor.

Zannediyorum bu çarpık zihniyet yüzünden müşteriler bu kadar mağdur ediliyor. Satıcı olarak 10 tane stok açıp 1000 kişiye satmanın ne kadar etik bir durum olduğunun kararını vicdanınıza ve mantığınıza bırakıyorum. Eminim ki bu hata bilinen bir site değil de az bilinen falanca bir site tarafından yapılsaydı şu an bu durumu dolandırıcılık olarak konuşuyor olurduk. Ayrıca hatanın sebebi virüs veya kargo yoğunluğu değil. Çalışan bir arkadaşın klavyede dikkat etmeyip 0 yerine 9 tuşuna basması ve dönüp yaptığı işi kontrol etmemesi. Yani hatanın sebebi ve sorumlusu Hepsiburada.

Sonuna kadar haklısınız hocam, şu an empati yapıyorum herhalde arayıp dümdüz giydirirdim hepsine.

Parasını ödemememişşin ki. Yani neyin kavgasını yaptın? Parasını ödeyipte ürün alamayan bu ara çok oldu ama sana bişey olmamışki. Hatta eğer ödeme yapsaydın sana gelirdi ürün, stok kısıtlı ve bu kadar acayip indirimli ürün ki 1000 TL'den fazla, tabiki kağış kapış gidiyo, bu yüzden öesesydin alırdım. Çünkü ben ödedim ve geldi:)
Kart ekstresi mi göstermem gerekli. Gerçekten sizin gibi düşünenlerin zihniyeti bozuk ya da firmaların açıp yönettiği, manipülasyon yaptığı hesaplardan birisiniz. Şikayetçi olmamın sebebi gayet basit. Madem ürünü göndermeyeceksiniz neden ön sipariş aldınız benden? Neden ben Hepsiburada'yı aramadan Hepsiburada beni aramıyor, umursamıyor, ve olayın üstüne yatıyor.

HB bildiğin dolandırıcı gibi bişey oldu bazı ürünleri doğru geliyor bazı ürünleri yazdıkların üründen farklı geliyor tüketici heyeti de çok yavaş çalışıyor ben ocak 2020 den beri bekliyorum. Sitecikden JBL bluetooth hoparlör aldım. yerine çakması geldi. sonra biz o fiyata onu veremeyiz.telefonları geldi. bir bayan ağzınızdan laf almaya çalışıyor. bildiğiniz düzenbaz. tam biz 🤑🤑🤑 site olmuşlar. artık🤮🤮

Nasıl parasını ödememiş!!! Parasını kartınızla ödedikten sonra, işleme alındı ibaresi çıkar.

Umarım, umursamayan arkadaşlar da aynısı yaşarlar!!!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı