Elektronik Hepsiburada premium ile Samsung Galaxy Buds FE 1449 TL!

Buds Core'da ufak bir çentik tasarımı var hem zaten yenilenmiş Buds FE diyor Core için çoğu kişi. Bence o tercih edilebilir öyle bir durumda.

Ses kalitesi olarak FE daha iyi, core gereksiz. Kulakta durma hissiyatları arasında çok fark yok hatta bence FE bu konuda daha iyi. Bu konuda sorun yaşatacak bir kulaklık değil bu model, çok çok nadir rastlanır. Bu kulağına olmayan kişi hiç silikonlu kulaklık kullanamaz bence.

Ben 2 hafta önce bu kulaklığı HB satıcısından 1800 TL'ye aldım, desteğe yazarsam aradaki farkı iade ederler mi?

Bu arada kendi deneyimlerinden bahsedeyim: Daha önce hiç kulak içi kablosuz kullanmadım ilk bunu aldım, ilk hafta kulağımı ağrıtıyordu daha şimdilerde alıştım, ses kalitesi normal, gürültü engellemesi iş yapıyor, şarjı iyi gidiyor, Samsung A36 ile kullanıyorum aynı marka diye bunu almıştım.

Ben 2 hafta önce bu kulaklığı HB satıcısından 1800 TL'ye aldım, desteğe yazarsam aradaki farkı iade ederler mi?

Bu arada kendi deneyimlerinden bahsedeyim: Daha önce hiç kulak içi kablosuz kullanmadım ilk bunu aldım, ilk hafta kulağımı ağrıtıyordu daha şimdilerde alıştım, ses kalitesi normal, gürültü engellemesi iş yapıyor, şarjı iyi gidiyor, Samsung A36 ile kullanıyorum aynı marka diye bunu almıştım.

Öyle bir iade alabileceğinizi hiç sanmıyorum maalesef.

Kulağınızın dış tarafını acıtıyorsa dışındaki çentiklerden olabilir, beni de rahatsız etmişti ben çıkararak kullandım. Kutuda çentiksiz yuvarlak silikon da mevcut çıkarıp değiştirebilirsiniz. Bende onlar olmadan da kulakta rahat duruyor düşmüyor.

1 Yıldan fazla süredir kullanıyorum. Ses kalitesi iyi. Müzik dinlerken keyif alıyorum. Konuşma kalitesi iyi şikayet almadım. Olumsuz yanları; kulağa oturma kısmı sorunlu. Sürekli tam oturmamış hissi veriyor. Sürekli uğraştırıyor. Etrafındaki kulağa iyi oturmasını ssağlayan plastik yüzünden bir süre sonra kutuya konulduğunda şarj etmesini engelliyor. Plastikler, zamanla deforme oluyor. Plastikleri çıkardım öyle kullanıyorum. Bence buds tasarımı hatalı. Zaten samsung da yeni modellerinde normal tasarıma döndü. Şimdiki aklım olsa almazdım.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı