Hepsiburada Premium para iadesi nasıl alınır?

Pablo_31

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır kartımdan para çekmiş hiç de bildirim vs. gelmedi. Bugün geldi. Nasıl para iadesini alabilirim? Amazon Premium'da kullanmadığım takdirde para iadesini yapıyorlar.

Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır kartımdan para çekmiş hiç de bildirim vs. gelmedi. Bugün geldi. Nasıl para iadesini alabilirim? Amazon Premium'da kullanmadığım takdirde para iadesini yapıyorlar.
Bizim satış platformları para iadesi vs yapmaz. Baksaydınız biz zorla almadık derler.

Ben de geçen gün alışveriş yapmıştım yeğene oyuncak yollamak için. Dikkat etmeseydim 1TL'ye premium veriyorlardı. Sonra da aylık çekeceklerdi. O kadar üçkağıtçı olmuşlar ki akıl alır gibi değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alamazsın reis, git üzerine bir bardak su iç aynı şey bizim astsubayın başına geldi bir sonuç çıkmadı.

Abonelik hizmetleri genelde iadeye kapalıdır. Sizinki de 6 ay boyunca parayı almış, o para iade olmaz. Bazı abonelik hizmetleri satan firmalar, abonelik hizmetini hiç kullanmasanız iade edebilirdi kısa sürelik için de sizin 6 ay geçmiş, iade olmaz.

Abonelik hizmetleri genelde iadeye kapalıdır. Sizinki de 6 ay boyunca parayı almış, o para iade olmaz. Bazı abonelik hizmetleri satan firmalar, abonelik hizmetini hiç kullanmasanız iade edebilirdi kısa sürelik için de sizin 6 ay geçmiş, iade olmaz.

Hayır 6 ay boyunca düzenli almış.

Amazon son ayı iade ediyordu ama Hepsiburada için bir şey diyemem, müşteri hizmetleri ile son ay için bir görüşme yap istersen.

Ya bu ay için BluTV kodu aldım boşa gitmesin diye, diğer aylar ne olur acaba?

Alamazsın reis, git üzerine bir bardak su iç aynı şey bizim astsubayın başına geldi bir sonuç çıkmadı.

Sağ ol

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı