Hepsiburada sahte ürün nasıl iade ederim?

SpaydirMEN

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 21/08/2023 'Samsung Galaxy Buds 2' ürününü satın aldım. Normalde ürünü baktığımda bir sıkıntı yok ama uygulamasına bağlanmıyor ve görmüyor. Ürün yüksek ihtimalle replika, nasıl iade edebileceğim ve işin yasal anlamda ne yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

+Ürünü orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben 21/08/2023 'Samsung Galaxy Buds 2' ürününü satın aldım. Normalde ürünü baktığımda bir sıkıntı yok ama uygulamasına bağlanmıyor ve görmüyor. Ürün yüksek ihtimalle replika, nasıl iade edebileceğim ve işin yasal anlamda ne yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

+Ürünü orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Hocam ben de aynı durumu Samsun Galaxy Buds Pro da yaşadım.
Hepsiburada müşteri hizmetleriyle iletişim sağladım.

Bluetooth açtıktan sonra Galaxy wearable uygulamasından ANC özelliği aktif edilmiyorsa %100 sahte ürün demektir.
Onun dışında ben Samsung Türkiye'den ürün IMEI kodlarıyla sorgulatma yapmıştım.
Daha sonra Hepsiburada müşteri hizmetleriyle iletişim sağladım ve böyle satıcıların Hepsiburada bünyesinde barınmasını istemiyorum dedim telefonda.

Kredi kartıyla ödeme yapmıştım iade işlemlerinde bizzat Hepsiburada yardımcı olmuştu.

Arkadaşlar sorunun çözümü üstteki yorum. Markanın kendisine ulaşın çözüm otomatik geliyor, şüphelerim yersiz çıktı sadece kullanıcı hatası🫥

ANC açtım, evde kafa rahat geziyorum🥶

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı