Elektronik Hepsiburada seçili Spigen ürünlerinde sepette %30 net indirim

Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
Şu Liquid kılıfları kullanan var mı acaba, önerir misiniz? Cihazım 14 Pro Max mor renk. Şu kılıf birkaç kez daha böyle indirime girmişti fakat kılıfa 400 küsur ₺ vermek istemediğimden bir türlü almadım. 100 ₺'lik silikon kılıf kullanıyorum fazlasıyla koruyor aslında. Ortalama 8-10 ayda bir soyulma, yıpranma vs. olursa değiştiriyorum.

Bende var, baya oldu alalı. Arada bir kullanıyorum. İnce bir kılıf, fazla koruyucu değil. Kağıt gibi bir doku/hissiyatı var. Bence sürekli kullanmalık bir kılıf değil de arada bir değişiklik olsun diye takılacak bir kılıf. Magsafe de yok.

Şu Liquid kılıfları kullanan var mı acaba, önerir misiniz? Cihazım 14 Pro Max mor renk. Şu kılıf birkaç kez daha böyle indirime girmişti fakat kılıfa 400 küsur ₺ vermek istemediğimden bir türlü almadım. 100 ₺'lik silikon kılıf kullanıyorum fazlasıyla koruyor aslında. Ortalama 8-10 ayda bir soyulma, yıpranma vs. olursa değiştiriyorum.

Kendim S23'te kullanıyorum. Gayet sağlam ve oturaklı hissettiriyor.

Poco X5 Pro cihazımda kullanıyorum. 2 sene önce aldığımda pek fazla uyumlu kılıf çeşidi yoktu. 2-3 tane denedim ancak Spigen'İ kovalıyordum çıkarırsa alırı diye. 400'e yakın bir fiyata aldım liquid olandan. Pahalı bir fiyat bence ancak önceki telefonumda da Spigen kullanıyordum karbon görünümlü olanı.

Şu düşünceyle alıyorum; 1 tane pahalı ve kaliteli bir kılıf alayım sürekli kullanayım. Önceki cihazımda da bunda da çok memnun kaldım. 1,5 senedir kullanıyorum liquid olanı. Öncekinden daha güzel geldi. Eli fazla terletmiyor bence ancak çok yumuşak bir hissi yok. Bu sürede herhangi bir soyulma, renk değişimi yaşamadım, siyah olandan var bende. Ayrıca iPhone'da başka kılıflarda da sorun yaşamazsınız ama Poco X5 Pro'da ben önceki denediklerimde kılıfın tam oturmadığını söyleyebilirim ve bu konuda Spigen tam oldu.

Mal genel olarak kaliteli ancak araç telefon tutucuya koyup birkaç hafta öyle kullanınca tutucunun kolunun denk geldiği yerlerde hafif deformasyon oldu. Onun dışında şık ve kaliteli bir kılıf.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı