Ürünün distiribitörden garantisini sorgulasaydınız keşke.
Sorunsuz geldi ve fiyatı uygunsa kullanılabilirdi.
Siz ürünü aldıktan sonra Hepsiburada ile işiniz kalmıyor ki distiribitörün sayfasında garanti görünüyorsa sorun yok.
Ayrıca seri numaraları birbirine bu kadar yakın oluşturulmazlar.
Faturayı kesen kişinin dalgınlığına gelmiş.
Faturada yazan serii numarasında bir ürün muhtemelen yoktur.
Peki hocam bu seri numarasının yanlış olması ne gibi sonuçlar doğurur? Merakımdan soruyorum.Onu ben de düşündüm, şöyle ki:
Ürünün gerçek seri no sonu ...244
Faturadaki seri no'nun sonu ...042
Faturada yazılan seri no'ya dikkat ettiysen yanlış yazılması gibi bir durum yok, 244 yazacağı yerde kimse 042 yazmaz. Çok ilgisiz sayılar. Düpedüz bilerek yanlış seri numarası son sayıları bozmak şeklinde yapılmış.
Üstelik ekran kartının faturasına dikkat edersen orada da seri no yazılacağı yerde bambaşka şeyler yazılı. Tüm bunlar rastlantı olamaz.
Garanti faturadaki seri nosu yazan cihaza uygulanır. Elinizdeki cihazın seri nosu farklı ise onda garanti olmaz.Peki hocam bu seri numarasının yanlış olması ne gibi sonuçlar doğurur? Merakımdan soruyorum.
Peki bir sorum daha var. Aldığımız ürünün markasının sayfasından sorgulattık ve garantisi mevcut gözüküyor. O zaman da mı garanti olmaz?Garanti faturadaki seri nosu yazan cihaza uygulanır. Elinizdeki cihazın seri nosu farklı ise onda garanti olmaz.
Ne yazık ki o kadar bilgim yok ama şu şekilde düşünün. Size iPhone 11 Siyah telefon sattım ve faturada kırmızı yaziyor. Sizce aynı olur mu?Peki bir sorum daha var. Aldığımız ürünün markasının sayfasından sorgulattık ve garantisi mevcut gözüküyor. O zaman da mı garanti olmaz?
Anladım hocam teşekkürler.Ne yazık ki o kadar bilgim yok ama şu şekilde düşünün. Size İPhone 11 Siyah telefon sattım ve faturada kırmızı yazıyor. Sizce aynı olur mu?
Ayrıca elinizdeki cihazın seri numarası farklı olduğu için ve siz garantiye göndereceğiniz zaman fatura isteyecekleri için (ki elinizdeki faturadaki cihaz başka oluyor) işe yaramaz diye düşünüyorum.